1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’nin caddeleri onunla daha temiz oluyor
Ereğli’nin caddeleri onunla daha temiz oluyor

Ereğli’nin caddeleri onunla daha temiz oluyor

Ereğli Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan temizlik personeli, kent temizliği konusunda göstermiş olduğu gayretli çalışmaları takdir topluyor.

A+A-

Ereğli’nin ve belediyenin sevilen konuşma engelli temizlik işçisi Tahir Yıldız, Bu pandemi sürecinde halk sağlığı adına çevre temizliği için ter dökerken, sabahın erken saatlerinde cadde ve kaldırımların temizlenmesi için süpürge sallıyor.

O hile bilmez o fedakâr mı fedakârdır! laf yapan dedikoducular onun bunun malında ve cebinde gözü olanlar kısa yoldan köşeyi dönmek isteyen kendini bilmezler, beş dakika onun çalışmalarını izleyerek başını iki elinin arasına alarak öbür tarafı bir düşünsün ben ne yapıyorum diye? Ereğli belediyesinin başarılı işçilerinden olan, Şehrin temizliği gibi omuzlarında önemli bir sorumluluğu taşıyan bu kişiler yaşamın her anında hatırlanmalı mı? hatırlanmalıdır?... Resim karesinde görüldüğü üzere çalışmalarını büyük bir özveriyle yerine getiren, Ereğli Belediyesi temizlik görevlisi Yıldız, Görev alanlarına sonuna kadar sadık, mesai mevhumuna takılmadan bölgelerindeki temizlik işlerini bitirmeden ayrılmıyor. Konteynırlardan dökülen çöpleri ve kaldırımdaki küçük izmaritleri bile tek tek topluyor. Onun bu özverisini yerleri ve çevreyi pisletenler görsün ki, belki ben ne yaptım der de çevreye ve emeğe karşı daha hassas davranır. Belediye temizlik çalışanları ayrıca yaptığı çalışma ile şehrin temizliğine ve güzelliğine büyük katkı sağlıyorlar bizler evlerimizde sıcak yataklarımızda yatarken o güzel bir çevre için kar kış soğuk demeksizin mesai arkadaşlarıyla birlikte helal kazanç için süpürge sallıyorlar.

Güzel Ereğli’mizin güzel ve temiz kalması adına bu emekçiler her zaman hatırlanmalı temizlik vazifelerini yerine getirme gayretiyle nasırlı elleriyle o kış soğuğunda alın terlerini akıtarak kazançlarının hakkını vermektedirler. Onlar duraksamadan devam eden bu görevlileri ve mücadeleleriyle işlerine göstermiş oldukları duyarlılıkları vatandaşlarca takdirle karşılanıyor.

Bizlerde rızkı için emek sarf eden Tahir Yıldız ve arkadaşlarını kutluyor sezarın hakkını sezar’a vererek, Allah’ım ona ve kendi gibi mücadele eden bütün çalışanlara, Allah kolaylık versin diyoruz. Yeni yıl onların gönlünce mutlu olacağı sağlıklı bir yıl olsun diyoruz.

m1-003.jpg

m2-003.jpg

m3-003.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum