1. HABERLER

  2. BELEDİYE

  3. EREĞLİ’NİN YOLLARI BAŞTAN
EREĞLİ’NİN YOLLARI BAŞTAN

EREĞLİ’NİN YOLLARI BAŞTAN

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, ilçedeki ihmal edilmişlikleri gidermeye devam ediyor

A+A-

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı Tren yolu geçidi ile İvriz Kavşağı arasında başlattığı asfaltlama çalışması ile hemşehrilerinin gönlünü feth eden Başkan Oprukçu, “Ereğli’de huzuru ve refahı tesis ederken ihmal edilmişlikleri gidermekten dolayı bahtiyarız. Sanayisi gelişmiş, üreten Ereğli’yi imkansızlıklara aldırış etmeden, mazeretler ardına sığınmadan geleceğe taşıyacağız” dedi

eregli-belediyesi-002.jpg

ÇÖMLEKÇİ MAHALLESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILDI

Ereğli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Başkan Oprukçu’nun talimatlarıyla asfaltlama çalışmalarını hızlandırdı. Merkez Çömlekçi Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmasına başlayan ekipler, tren yolu geçidi ile İvriz kavşağı arasında çalışmalarını hızlandırdı. Asfaltlama çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu: “Çömlekçi Mahallemizde çalışmalara başladık. Öncelikle vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarımız devam edecek. Ereğli’de huzuru ve refahı tesis ederken ihmal edilmişlikleri gidermekten dolayı bahtiyarız. Sanayisi gelişmiş, üreten Ereğli’yi imkansızlıklara aldırış etmeden, mazeretler ardına sığınmadan geleceğe taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

eregli.jpg

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Başkan Oprukçu: “Bizler çivi çakmaya, hizmet etmeye çalışıyoruz. Destek olandan da köstek olandan da Allah razı olsun. Çünkü biz aziz milletimizin bütün mensuplarını sevmeye ve saymaya and içtik, böyle de devam edeceğiz. Hizmet etmeye çalışanın kimseyle kavgası olmaz, bizler Ereğli’mize hizmet etmek için çok şeyden vazgeçtik, bundan sonraki süreçte de tek gayemiz bu kadim şehre hizmet etmekten başka bir şey olmayacak. Hemşehrilerimizin de desteğiyle hizmette engel tanımadan Ereğli’mizde huzuru inşa etmek için var gücümüzle çalışacak, milletimizin her ferdini kucaklamaya devam edeceğiz” dedi.

haber-002.jpg

huseyin-oprukcu-hizmetleri.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.