1. HABERLER

  2. Ereğlispor Evinde Yenilgiyle Tanıştı 0 / 2

Ereğlispor Evinde Yenilgiyle Tanıştı 0 / 2

Ligde oynadığı maçlarda henüz mağlubiyetle tanışmayan Ereğlispor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Selçukspor’a 2/0’lık skorla yenilerek...

A+A-

Ligde oynadığı maçlarda henüz mağlubiyetle tanışmayan Ereğlispor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Selçukspor’a 2/0’lık skorla yenilerek ilk yenilgisini kendi evinde aldı.

Hafta içi olmasına rağmen tribün desteğini alarak maça çıkan Ereğlispor ikinci yarıda kalesinde gördüğü gollerle sezonun ilk yenilgisini aldı ve liderle arasındaki puan farkı 5’e çıktı.

Orta alan mücadelesi şeklinde başlayan karşılaşmanın ilk yarısı kısır bir mücadeleye sahne oldu. Birbirine üstünlük sağlayamayan her iki ekip ilk yarıda gol bulamadılar. 0-0’lık eşitlikle soyunma odasına giden takımlar ikinci yarıya skoru değiştirmek için çıktılar.

Maça 3 puan parolası ile çıkan Ereğlispor’a rakip Selçukspor istediği oyunu oynamasına fırsat vermedi. İkinci yarının ilk 15 dakikasında 2 gol bularak skor avantajını yakalayan konuk takım maç bitimine kadar kontrollü bir oyun ortaya koyarak 3 puanın sahibi oldu. Karşılaşmanın son dakikalarında yaşanan gelirim sonucu rakip takım 10 kişi kaldı.

Maçtan sonra bir değerlendirme yapan Teknik Direktör Himmet Kök, “Bizim için 6 puanlık bir maçtı. Ancak beklenen oyunumuzu bir türlü sahaya yansıtamadık ve istemediğimiz bir sonuç aldık. Çok üzgünüz. Önümüzde uzun bir süreç var. Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara konsantre olarak galibiyet serisi yakalamak istiyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.