1. HABERLER

  2. Ereğlispor Galibiyet Serisini Bozmadı 4-1

Ereğlispor Galibiyet Serisini Bozmadı 4-1

Ereğlispor hazırlık maçında karşılaştığı Karapınar Esnafspor’u 4-1 yendi.Ereğli Atatürk Şehir Stadyumunda rakibini ağırlayan Ereğlispor mücadelenin...

A+A-

Ereğlispor hazırlık maçında karşılaştığı Karapınar Esnafspor’u 4-1 yendi.

Ereğli Atatürk Şehir Stadyumunda rakibini ağırlayan Ereğlispor mücadelenin ilk yarısını 3-1 önde kapattı. İkinci yarıda bulduğu tek golle rakibine 4-1’lik üstünlük sağlayan Ereğlispor ‘lige hazırım’ mesajı verdi.

EREĞLİSPOR: Mustafa***, Mahir***, Arif***, Mesut***, Çağrı***, Fikret***, Oğuzhan***, Hakan Dumlu***, Murat****, İbrahim***, Erdi***

KARAPINAR ESNAFSPOR: Mustafa*, Gökhan**, Ramazan**, İzzet**, Muhammet**, Ferhan**, Yıldıray**, Mustafa**, Ali**, Abdullah**, Mustafa**

Karşılaşma her iki takımın orta saha mücadelesi şeklinde başladı. Orta alanda pres yapan ve boş alan bırakmayan her iki takımda rakibin hata yapmasını bekledi. Karşılaşmanın 10. dakikasında rakibin hatasını iyi değerlendiren Murat kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonu golle sonuçlandırdı ve Ereğlispor skor üstünlüğünü yakaladı. Bu dakikadan sonra rakibinin üzerine giderek baskı kuran Ereğlispor 14. Dakikada Çağrı’nın kafasından bulduğu golle skoru 2-0’a getirdi.

Oyunu tamamen kontrolü altına alan Ereğlispor kısa ve ayağa paslarla rakip kale önünde gol aramayı sürdürdü. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında oyuna denge getiren Karapınar Esnafspor, orta sahada kaptığı topla geliştirdiği hızlı atak sonrası Mustafa ile golü buldu. 2-1. Bu golden sonra oyun biraz daha hareketlenirken Karapınar Esnafspor kaleci ile karşı karşıya pozisyonda Yıldıray’ın vuruşunu Ereğlispor kalecisi Mustafa çıkardı. İlk yarının son dakikaları içerisinde yaşanan bu pozisyonun ardından rakip kale önünde yeniden görünmeye başlayan Ereğlispor ceza sahası dışından Erdi’nin sert şutunda kalecinin büyük hatası sonrası elinden kaçırdığı topun ağlara gitmesi sonucu ilk yarıyı 3-1’lik skorla tamamladı.

İkinci yarıya da etkili başlayan Ereğlispor Murat’ın ayağından bulduğu gol ile skoru 4-1’e taşıdı. Golden sonra geriye çekilen ve kontra ataklarla rakip kaleye giden Ereğlispor girdfiği pozisyonları değerlendiremedi ve karşılaşma 4-1 tamamlandı.

Maç sonunda kısa bir değerlendirmede bulunan Ereğlispor Teknik Direktörü Himmet Kök, iyi bir hazırlık maçı yaptıklarını ve tüm oyuncularını sahaya sürerek görme fırsatı yakaladıklarını söyledi.

Karşılaşmanın kendileri açısından önemli olduğunu söyleyen Kök, “Lige hazır girmek istiyoruz. Bu yüzden maç ve kondisyon eksiğimizi tamamlayıp uzun lig maratonuna hazır olabilmemiz için hazırlık maçlarına önem veriyoruz. Bugünkü rakibimiz Karapınar Esnafspor’da iyi mücadele etti. Onları da kutluyorum. Daha iyi olabilmek için daha çok çalışacağız. Bugünkü maçta eksikliklerimiz vardı ama onların yerinde oynayan arkadaşlarımızda onları aratmadı. Ayrıca seyircilerimize de teşekkür ediyorum. Bize destek oldular. İnşallah ligdeki karşılaşmalarda da bizleri yalnız bırakmazlar” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.