1. HABERLER

  2. Ereğlispor Karapınar Esnafspor’u Ağırlayacak

Ereğlispor Karapınar Esnafspor’u Ağırlayacak

Ereğlispor yeni sezon öncesi hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Günde çift idman ile yeni sezona hazırlanan Ereğlispor yaptığı hazırlık maçları...

A+A-

Ereğlispor yeni sezon öncesi hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Günde çift idman ile yeni sezona hazırlanan Ereğlispor yaptığı hazırlık maçları ile de maç ve kondisyon eksiğini kapatıyor.

Geçtiğimiz günlerde Selçuklu Belediyespor ve Ilgınspor ile birer hazırlık maçı yapan Ereğlispor her iki karşılaşmada da rahat bir galibiyet elde etmiş ve yeni sezon öncesi ümit vermişti. Bu hafta sonu ise bir hazırlık karşılaşması daha oynayacak olan Ereğlispor sahasında Karapınar Esnafspor’u ağırlayacak. Yeni sezon öncesi eksiklikleri görme adına hazırlık maçlarının önemli olduğunu söyleyen Teknik Direktör Himmet Kök, “Günde yaptığımız çift idman ile yeni sezona hazırlanıyoruz. Ayrıca takımın kondisyon eksiğini gidermek içinde salonda özel çalışmalara tabi tutuyoruz. Şu anda takımın form durumu bizi mutlu ediyor. Yaptığımız hazırlık maçları ile de eksikliklerimizi görerek gerekli önlemleri alıyoruz. Şu ana kadar sıfırdan kurduğumuz takımımız yaptığı iki hazırlık karşılaşmasında da bizleri mahcup etmedi ve sahadan gol yemeden galibiyetle ayrıldı. Bu hafta sonu da evimizde Karapınar Esnafspor’u ağırlayacağız. Amacımız bu karşılaşmadan da galibiyetle ayrılmak. Biz takımımıza güveniyor ve inanıyoruz. Belediye Başkanımızda inanıyor ve bize destek veriyor. Ereğli halkını yanımızda görmek bize destek olmalarını istiyoruz. Hazırlık maçı da olsa hafta sonu tüm Ereğlili hemşerilerimizi stada gelerek takımımıza destek olmaya davet ediyoruz” dedi.

Kök ayrıca U17 liginin resmen başlayacağını ve takımın ilk maçını Konya’da Selçukspor ile yapacağını da söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.