1. HABERLER

  2. SPOR

  3. EREĞLİSPOR ŞAMPİYONLUĞA DOĞRU
EREĞLİSPOR ŞAMPİYONLUĞA DOĞRU

EREĞLİSPOR ŞAMPİYONLUĞA DOĞRU

Ereğli spor tarihi dönüş yaptığı maçta, Evinde ağırladığı Karapınar spor ile oynanan gol sağanağın da maçta rakibini 4—3 mağlup etti.

A+A-

Ereğli spor tarihi dönüş yaptığı maçta, Evinde ağırladığı Karapınar spor ile oynanan gol sağanağın da maçta rakibini 4—3 mağlup etti.

Ereğli spor şampiyonluğa bir adım daha yaklaştığı maç sonrasında komşu Karapınarspor’u evinde ağırlayan, Temsilcimiz Ereğli spor oynadığı tarihi oyunla alkış toplarken gol düellosunda kazanan taraf oldu.

Karapınar spor soyunma odasında maçın ilk yarısında 2—1 önde girerken, Karapınar karşısında tarihi bir dönüşe imza atan temsilcimiz ikinci yarının başlarında yediği üçüncü golle statta soğuk duş etkisi yaratırken yaşadığı şoku kısa sürede atan, Ereğli spor seyircisinin de desteğini aldığı bol gollü maçta, ikinci yarıdaki dönüşüyle adeta tarih yazdı. İkinci yarıda sahanın her yerinde olan Ereğli spor bulduğu gollerle rakibini 4—3 yenmesini bildi.

Teknik Direktör Mehmet Uğurluel’in talebeleri rakibini bulduğu güzel gollerle 4—3 mağlup etti. Uğurluel ''Oyuncuların iyi oyunlarından dolayı ve mücadelelerinden dolayı hepsine teşekkür ettiğini belirtti. Uğurluel, hedeflerimiz doğrultusunda yürümeye devam ediyoruz bu sezon amacımız şampiyon olmak dedi. Ereğlispor’un tüm oyuncularını tebrik ediyorum'' dedi.

Ereğlispor’un bu galibiyeti ilçede büyük sevince neden oldu.

EREĞLİSPOR : 4 KARAPINARSPOR :3

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.