1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ereglispor sezon açılış maçında Kayseri Erciyes spor 2-1 yendi
Ereglispor sezon açılış maçında Kayseri Erciyes spor 2-1 yendi

Ereglispor sezon açılış maçında Kayseri Erciyes spor 2-1 yendi

Bu sezon Bal Liginde mücadele edecek olan temsilcimiz Ereğlispor sezon açılış maçında, Ereğli Atatürk stadyumundaKayseri Erciyesspor ilesaat 16:30 da karşı karşıya geldi.

A+A-

Bu sezon Bal Liginde mücadele edecek olan temsilcimiz Ereğlispor sezon açılış maçında, Ereğli Atatürk stadyumundaKayseri Erciyesspor ilesaat 16:30 da karşı karşıya geldi.  Ereğlisporsezonun 5.nci hazırlık maçında evinde karşılaştığı 3.Lig Takımlarından Kayseri Erciyesspor ile yaptığı maçta rakibini 2—1 mağlup etti.

dsc_0738.jpg

Ereğli’de güzel bir havada oynanan maçta, coşku dolu bir seyirci önünde sezonu açan temsilcimiz konuk ettiği, 3, Lig ekiplerinden Kayseri Erciyes spor ile oynadığı maçtaEreğlispor sezon öncesi 5.nci maçında Teknik Direktör Ertuğrul Sanlav ile çıktığı bu maçta güzel oyunu ile ümit verdi.

Ereğlispor yeni oluşturduğu bir takım ile kendi seyircisi önünde görücüye çıktığı hazırlık maçında sahada onları, Ereğli Atatürk stadında çok sayıda taraftar topluluğunun izlemiş olduğu maçta, Tarafların karşılıklı bulduğu goller sonrasında Ereğlispor maçın son dakikalarında kazandığı penaltı gölü ile öne geçtiği maçta, Yeşil Beyazlı temsilcimizEreğlispor maçtan galip gelen taraf oldu.

dsc_0740.jpgdsc_0750.jpg

Kalan dakikalarda her iki takımın çabaları maçta sonucu değiştirmeye yetmeyince dostluk maçından Ereğlispor2—1 galip ayrıldı.

Bizlerde temsilcimiz Ereğlisporlu futbolcularıKulüp yönetimini ve teknik heyete Bal Liginde başarılar diliyoruz.

dsc_0754.jpgdsc_0759.jpg

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.