1. HABERLER

  2. Ereğlispor Uzatmalarda Güldü...

Ereğlispor Uzatmalarda Güldü...

Ereğlispor : 2 Çumra Belediyespor : 1Ereğlispor Şampiyonluk Yolunda Zorlu Bir Engeli Daha Aştı!...Temsilcimiz Ereğlispor’a verilen saha kapatma cezası...

A+A-

Ereğlispor : 2 Çumra Belediyespor : 1

Ereğlispor Şampiyonluk Yolunda Zorlu Bir Engeli Daha Aştı!...

Temsilcimiz Ereğlispor’a verilen saha kapatma cezası nedeniyle müsabaka Konya Selçuklu Belediyesi 1 Nolu sahada oynandı, Ereğlispor karşılaştığı Çumra Belediyespor maçında rakibini 2-1 mağlüp etti.

Konya’da buğün Ereğliler günü oldu, Ereğlispor coşkusu alınan zorlu bir maç sonrasında gelen haklı galibiyet sonrası şampiyonluk yolunda bir engel daha geçilerek, emin adımlarla hedefe doğru ilerliyor temsilcimiz Ereğlispor.

Ereğlispor taraftar gurubu çılgınlar ile birlikte Konya giden çok sayıda taraftar zorlu Çumra maçı sonrası Konya caddelerini adeta inleterek Konya’ya Ereğli adını kazıyarak yazdı diyebiliriz.

Ereğli’ye yakışanı temsilcimiz bütün zorluklara rağmenbir bir aşmayı bildi, zorlu karşılaşmada temsilcimiz maçın ilk yarısında her iki takımından gol sesi çıkmayınca ilk yarı 0—0 sona erdi takımlar soyunma odasına bu sonuçla gittiler.

Maçın ikinci yarısında ise temsilcimiz mağlüp duruma düştüğü maçta uzatma dakikalarında bulduğu iki gol ile zorlu Çumra engelini aştı.

Temsilcimiz Kaptan İbrahim ve Muhammet İle Güldü

90+1 de Kaptan İbrahim beraberliği sağlarken 90+4 ise Muhammet’in attığı golle maçtan 2 –1 galip gelerek uzatmalar sonrasında mutluluğu yaşayan taraf temsilcimiz Ereğlispor oldu.

Bu sonuç sonrası ise Konya adeta sallandı yer yerinden oynadı bu haklı sevinç ise görülmeye değerdi. Bu sonuçla şampiyonluk yolunda büyük bir engeli daha aşmış oldu.

Taraftar gurubu çılgınlar ise Ereğli’ye dönüşlerinde aldıkları bu haklı galibiyeti doyasıya yaşadı, Karapınar’da 3’lü çekerek Ereğli’ye dönüş yolunda adeta karayoluna Ereğlispor’un şampiyonluğunu yazdılar bu haklı sevinç Ereğli’de de devam ederken, ne kadar sevinseler azdır diyoruz.

Ereğlispor’a şampiyonluk yolunda başarılar diliyor ve yolunuz açık olsun diyoruz emek veren, Başkanından Teknik heyete alın teri döken futbolculara ve taraftar gurubu Çılgınlara emeği geçen herkese teşekkürler yolunuz açık olsun diyoruz.

İşte azmin ve inancın sonucu Ereğli spor : 2 Çumra Belediyespor : 1

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.