1. HABERLER

  2. SPOR

  3. EREĞLİSPOR’DA NELER OLUYOR!
EREĞLİSPOR’DA NELER OLUYOR!

EREĞLİSPOR’DA NELER OLUYOR!

Ereğlispor’da alınan mağlubiyetlerin ve kötü gidişin faturası takımı şampiyon yaparak Bal Ligine taşıyan Himmet hocaya mı kesildi?

A+A-

Kulüp tarafından yapılan gece operasyonu ile sosyal medyada ki haberlerin aslı var ise, Ereğlispor Teknik Direktörünün ve teknik heyetin görevden alındığı haberleri boy gösterdi. Bu haberlerin aslı var mı derken, Bu sefer de Himmet Hocada sosyal medya sayfasından bir açıklamada bulundu.

FUTBOLCULARA ÇİRKİN SALDIRI

"Ereğlispor'u içinde bulunduğu durumdan kurtarma adına önemli açıklamalarda bulunacağım ama önce sporcuma küfreden şahıs o küfürleri sana aynen iade ediyorum. Siz taraftar olduğunuzu mu zannediyorsun deplasmanın yok adını bilmezsin o takımın sahaya nasıl çıktığını bilmezsin küfret." Gibi ifadelerde bulunan Himmet hoca futbolcularını haklı olarak savunurken tepkisini de bu şekilde dile getirdi.

BAŞKAN KAMIŞ, TAKIMA SAHİP ÇIK

GEREKLİ AÇIKLAMAYI DA GEÇ OLMADAN DERHAL YAPMALISIN!

Ereğlispor futbolcularına yönelik olarak haddini aşan ifadeleri bizlerde kınıyoruz.

Kamuoyu ve biz basın mensupları sosyal medyada ki haberlerin doğruluk derecesi nedir bilmiyoruz. Bu konuda Ereğlispor’un basın sözcüsü veya kulübün yapacağı açıklamayı kamuoyu adına, Bilgi kirliliğinin olmaması için acil bir açıklama bekliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.