1. HABERLER

  2. SPOR

  3. EREĞLİSPOR’DA NELER OLUYOR?
EREĞLİSPOR’DA NELER OLUYOR?

EREĞLİSPOR’DA NELER OLUYOR?

Ereğlisporlu bir gurup futbolcu tarafından sosyal Medya aracılığıyla basın açıklaması yayınlandı.

A+A-

KONYA EREĞLİSPOR FUTBOLCULARINDAN KAMUOYUNA AÇIKLAMA:

Bugün Başkan Bilgin Kamış’ın canlı yayındaki açıklamasından sonra biz futbolcular olarak açıklama yapma gereği duyduk.

Sezon başından bu yana ne sıkıntılar yaşadıysak bunları Ereğli halkına,Gerçek taraftarlara duyurmak istedik.

İlk olarak sezon başından başlarsak malzeme,yemek,ulaşım vs sıkıntılarından dolayı sezon başı kampını geçiremedik.Çift antrenman yapmamız gerekirken tek antrenmanlarla sezona hazırlanmaya çalıştık.

Fakat her türlü sıkıntılara rağmen biz futbolcular olarak elimizden geleni yapmaya çalıştık ama verilen sözler tutulmadığı için sezon başında ayrılan arkadaşlarımız oldu. Sezon başından bu yana verilen sözler tutulmamaya devam etti.Anlaşılan peşinatlardan 4-5 kişi haricinde diğer futbolcuların ilk taksitleri bile ödenmedi.Ödenen 4-5 kişi de ilk taksitlerini parçalar halinde aldılar.

Bu 4-5 ay sürede peşinatın ilk taksitlerinden hiç para almayan arkadaşlarımız da var,500,1000,2000,3000,4000 TL alan arkadaşlarımız da var.

Tüm bunlara rağmen bu güne kadar sustuk ve bekledik ama bizde bir yere kadar dayanabildik. Daha dile dökemediğimiz şeyler var, bunu da sosyal medya da takım halinde canlı yayında söyleyecek şeylerimiz olacak.Yöneticiler; OSMAN KÖKBUDAK,OSMAN KOÇAK,TERZİ MEHMET TUNÇ,MEHMET GÜLER ve KULÜP BAŞKANI BİLGİN KAMIŞ bize sezon başından beri söz verip oyaladılar ve verdikleri tarihler geldiğinde telefonu bile açmadılar,yine sözler verip yine tutmadılar. Bu takım arkadaşlığını, kardeşliğini bozmadı. Aldığımız bu karar bireysel alınmış bir karar olmadı, takım hâlinde küçüğünden büyüğüne alınmış bir karardır.BAŞKAN BİLGİN KAMIŞ canlı yayında kadro dışı kalmış futbolcuları dile getirdi.Toplantıda takımın büyüklerinden TANJU ALBAYRAK,MERT ERDOĞAN ve takım arkadaşımız HAMİ ÇOLAK takımı savunmak ve desteklemek amacıyla konuşarak haklı olarak takımın alacaklarını dile getirdiği için yönetim tarafından suçlu ilan edilmiştir.Bu karardan hocaların bile haberi yoktur. Biz takım olarak kadro dışı kalmış arkadaşlarımızın yanındayız. Onlar bu takımda olmadığı sürece takım idman ve maça çıkmayacaktır. Ayrıca bu zamana kadar verilen sözler tutulmadığı takdirde yine çıkılmayacaktır.

Sosyal medya aracılığıyla böyle bir açıklama yayınlandı. Ne derece doğrudur? bu açıklamanın doğruluk derecesi nedir? Başkan Kamış, Kamuoyu ve duyarlı futbolseverlerin bilgisine diyoruz. Bu doğru bir açıklama mı Başkan? Buna cevaben açıklama yapmanız gerekmiyor mu ?

Bizlerde şu soruları kamuoyu önünde kulüp başkanı Bilgin Kamış’a sorma gerektiğini duyuyoruz.

Sayın Kamış,Ereğlispor’da bu kötü gidişin tek sorumlusu, Ereğli’nin öz evlatları olan ve alın terlerini Ereğli sevdası için o giydikleri formayı doğdukları büyüdükleri bu şehrin sevgisi için terleten ve gururla taşıyan futbolcular mı?

Günah keçisi Ereğli’nin bağrında yetişen,  Ereğlili Himmet hocamı?  (Alınan Başarı Himmet hoca sonrasında yine iç açıcı değil.)

Yine, Ereğli’nin çocuklarına ödemeler de sıkıntı var mı?

Dışardan gelenlere bol kepçemi? (Dengesizlik varsa sen bu işin ucunu kaçırmışsın başkan.)

Böyle başarısızlık yaşayan kötü bir takımda dışarıdan alınan topçulara ne kadar para harcandı?

Özellikle dışarıdan gelen topçulara ve Ereğlili topçulara ne kadar harcandı bunu kamuoyuyla paylaşın ki insanlar bilsin arada ki farkı, bir fark yoksa laf mı bunlar aydınlatın insanları,  yine 3 futbolcumuzun isimlerini zikrederek günah keçisi ilan etmişsin, Bir başkan sorunlara bu şekilde yaklaşamaz hiçbir zaman için başkanlar mazeret üretemez sorunları çözer bu işler böyledir sayın başkan.

Ereğlispor kulüp başkanına yakışmayacak ifadeler de bulunuyorsun; ‘’FUTBOLCULAR  BİZE CEZA VERİYOR BİZ ONLARA VERMEMİZ GEREKİRKEN’’ diye talihsiz bir konuşman olmuş, Böyle bir yaklaşım olmaz olamaz da, Başkan Kamış aklını başına al Trabzonspor’u örnek al, Bugün varsa başarı Trabzon özüne döndüğü için var. Sen yolunu ona göre belirle yoksa çok lafa söze kalırsın ya da bırak bu işleri git yoluna sana tavsiyemiz budur.

Ereğli’den hiç destek görmediğini ifade ediyormuşsun, Takıma kim ne verdi bunu da kamuoyuyla paylaşın ki insanlar bilsin, insanlar bu şekilde destek verme yolunu benimser belki de.

Başkan Kamış, sorunu Ereğlili topçularda değil de başka yerlerde ara neşteri oraya vur.

Son söz; Tatlı dil yılanı deliğinden çıkartır, topçularla tatlı tatlı konuş başarı gelir, Ereğli’nin öz evlatlarıyla olur bu işler bu temel ilken olsun bunu unutma. Yapılan eleştirilere ve tavsiyelere de kulak vererek, Herkesi Ereğlispor çatısı altında buluşturmayı dene diyoruz.

eregli-spor-001.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.