1. HABERLER

  2. Ereğlispor’un Liderlik Keyfi

Ereğlispor’un Liderlik Keyfi

Ereğlispor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Beyşehirspor’u 1-0 yendi. Ereğli Atatürk Stadyumunda konuk ettiği Beyşehirspor karşısında...

A+A-

Ereğlispor kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Beyşehirspor’u 1-0 yendi. Ereğli Atatürk Stadyumunda konuk ettiği Beyşehirspor karşısında üstün bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Ereğlispor sahadan 1-0’lık skorla galip ayrılarak puanını 9’a yükseltti ve liderliğe oturdu.

Karşılaşmaya yoğun ilgi gösteren taraftarların yanı sıra Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Derebucak Kaymakamı Bülent Ay, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Agah Taşkın, AK Parti İlçe Başkanı Evren Nas’ın yanı sıra çok sayıda daire müdürü de karşılaşmayı izledi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Başkan Yardımcısı Zuhal Savaş’ın düğün töreni için İstanbul’a gittiğinden dolayı karşılaşmayı izleyemedi.

Hakemler: Raşit Yorgancılar, Rıdvan Tok, Rıfat Yılmaz

Ereğlispor: Engin, Mahir, Cengizhan, Mesut, Serdar, Fikret, Erdi, Hakan, Murat, İbrahim, Ali

Beyşehirspor: İsmail, Tunahan, Yasin, Rıdvan, Mehmet, Sefer, Şenol, Adil, Resul, Recep, Oğuzhan

Ligin üçüncü haftasında evinde Beyşehirspor’u ağırlayan Ereğlispor karşılaşmanın ilk yarıya oldukça etkili başladı. Başlama düdüğü ile birlikte rakip sahada baskı kuran Ereğlispor gol aramaya başladı. Yoğun baskıya rağmen pozisyon bulmakta zorlanan Ereğlispor ilk yarının son bölümlerinde Beyşehirspor filelerini havalandırdı. Ancak gol ofsayt gerekçesi ile sayılmadı. Ataklarını sürdüren temsilcimizin bir şutu da direkten döndü. İlk yarı başladığı gibi sona erdi.

İkinci yarıya 2 oyuncu değiştirerek başlayan Ereğlispor etkili oyununu sürdürdü. Rakibini bunaltmasına rağmen beklenen pozisyon bulamayan Ereğlispor karşılaşmanın 70. Dakikasında oyuna ikinci yarıda giren Oğuzhan’ın ortasına iyi yükselen Fikret'in kafa golü ile 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyunu kontrolü altına alan Ereğlispor kontra ataklarla gol aramaya başladı.

Konuk Beyşehirspor beraberliği sağlamak için karşılaşmanın son dakikalarında oyunun kontrolünü eline aldı. Etkili ataklarla Ereğlispor kalesinde gol arayan konuk takım net iki gol fırsatından yararlanamadı.

Karşılaşmada başka gol olmayınca Ereğlispor rakibini 1-0’lık skorla mağlup ederek puanını 9’a yükseltti ve zirveye oturdu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.