1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ereğli’ye Neden Yatırım Yapılmıyor?
Ereğli’ye Neden Yatırım Yapılmıyor?

Ereğli’ye Neden Yatırım Yapılmıyor?

CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal Ereğli gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Başkan Gönülal, “Ereğli’ye neden yatırım yapılmıyor?” diyerek yetkililere seslendi.

A+A-

CHP Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal Ereğli gündemine dair değerlendirmelerde bulundu. Başkan Gönülal, “Ereğli’ye neden yatırım yapılmıyor?” diyerek  yetkililere seslendi.
Ereğli yetiştirdiği tarım ürünlerinden para kazanamıyor. Süt üreticisi verdiği emeğin karşılığını alamıyor. Esnaflar borçla döndürmeye çalışıyor. Gençler başka şehirlerde iş aramak için şehri terk ediyor. Ereğli sizlerden bir şeyler bekledi ama sizler Ereğli’ye bir şey veremediniz. 
Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li.
Ereğli Belediye Başkanı AKP’li.
Ereğli Borsa Başkanı AKP’li.
Ereğli Ticaret Odası Başkanı AKP’li.
Ereğli Ziraat Odası Başkanı AKP’li.
Ereğli’nin diğer STK başkanları da AKP’li.
Ereğli Pankobirlik Başkanı da AKP’li oldu.
Tepeden tırnağa AKP’lisiniz Ereğli’ye yaptığınız yatırımları, projeleri açıklar mısınız? Yaptığınız hangi eserden söz edeceksiniz? 
Sormazlar mı Ereğli’ye neden gençlerin çalışacağı fabrikalar yapılmıyor da insanların içeri tıkmak için hapishaneler yapılıyor. 
Hangi yatırımlar gelecek? Açamadığınız havacılık okulu, öğrencisi bitme noktasına gelen üniversite ne olacak? Yapacağınız bir projeniz var mıdır? Bundan sonra Ereğli’ye SÖYLEYECEK SÖZÜNÜZ VAR MIDIR?
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.