1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
EREĞLİ'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

EREĞLİ'YE ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Fırat Kalkanı Harekatı'nda El Bab bölgesinde DEAŞ militanları ile girilen çatışmada şehit olan, Ereğlili Uzman Çavuş Burak Boz'un acı haberi Konya'nın Ereğli ilçesinde oturan baba evine ulaştı.

A+A-

Suriye'de sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) ele geçirmeye çalıştığı El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ militanları ile Türk askerleri arasında çıkan çatışmada 14 asker şehit olmuş, 33 asker de yaralanmıştı. Şehit olan askerler arasında Uzman Çavuş Burak Boz'un da olduğu edinilen bilgiler arasında olueken acı haber Ereğliye Ulaştı.

27 yaşındaki Uzman Çavuş Boz'un 7 yıldır görev yaptığı ve operasyona kendi isteği ile katıldığı öğrenildi. Boz'un acı haberi Konya'nın Ereğli ilçesi Cinler Mahallesi'nde bulunan, Baba Özkan anne Gülhan Boz'a Ereğli Kaymakamı Ömre Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Osman Koşar, Ereğli Emniyet Müdürü Hakan Uzun ve askeri yetkililer tarafından verildi.

Şehit Uzman Çavuş Burak Boz’un Baba evine Türk Bayrağı asıldı. Acı haberi duyan Şehit yakınları ve vatandaşlar, Boz’un Baba evine gelerek aileye baş sağlığında bulunarak acılı aileyi teselli ettiler. 
Şehit Uzman Çavuş Burak Boz'un iki kız, bir erkek kardeşi olduğu ise edinilen bilgiler arasında olduğu öğrenildi.

Şehidimiz Burak Boz'a Allahtan rahmet diler. Ailesine ve Bütün Ulusumıuza başsalığı dileriz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.