1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. EREĞLİ'YE YAKIŞIR BİR BİNA OLMUŞ DEDİLER, TAM NOT VERDİLER
EREĞLİ'YE YAKIŞIR BİR BİNA OLMUŞ DEDİLER, TAM NOT VERDİLER

EREĞLİ'YE YAKIŞIR BİR BİNA OLMUŞ DEDİLER, TAM NOT VERDİLER

Konya’nın Ereğli ilçesinde yapımı tamamlanan ve geçtiğimiz tarihlerde hizmet vermeye başlayan, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasını ziyaret eden Protokol üyeleri tarafından övgü dolu sözlerle tam not aldı.

A+A-

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasının hizmet binasını gezen protokol üyeleri Ereğli’mize yakışan görkemli bina için yaptıkları değerlendirmede o muhteşem binayı İlçemize kazandıranlar teşekkür kazandı.

Ereğli protokol üyelerinin bulunduğu heyette, Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Ereğli Ziraat Odası Başkanı Abdullah Çelik, Ereğli Ticaret Borsası Başkanı Zekeriya Ünlü, Ereğli İlçe Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Aydın Sarıca, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Konya Koordinatörü Yavuz Uysal'dan oluşan heyete, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Özkoç ve Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Enver Nas eşlik etti.

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasını birlikte gezdiler.

Ereğli'ye yakışır bir bina olmuştur diyen Protokol üyeleri Başkan Mahmut Özkoç’u ve oda yönetimini tebrik ederek yapımında emeği geçenlere hizmetlerinden dolayı teşekkür teşekkür ettiler.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.