1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Erkol Ailesinin Mutlu Günü
Erkol Ailesinin Mutlu Günü

Erkol Ailesinin Mutlu Günü

İzzetoğulları Tarım sahiplerinden Ayhan ve Munise Erkol’un sevgili oğulları Ziraat Mühendisi Yavuz Selim Erkol ile Hayriye ve Ahmet Kahraman’ın değerli kızları Şeyda Kahraman ile hayatlarını birleştirdi.

A+A-

Karapınar ve Ereğli’nin tanınmış ve değerli iş insanlarından İzzetoğulları Tarım sahiplerinden, Seyhan Erkol'un yeğen’i ve iş insanı Ayhan Erkol’un oğlu genç iş insanı aynı zamanda AK Parti Milletvekili aday adaylığı ile siyasi kimliği olan Yavuz Selim Erkol Şeyda Kahramanla Gözde Kır Düğün salonunda yapılan düğün ile dünya evine girdi.

Ereğli’de gerçekleşen düğün töreni yapılan yemek ikramıyla başladı. Düğün törenine, Ereğli dışından ve Ereğli ve Karapınar’dan çok sayıda davetli katıldı. Mahalli sanatçıları tarafından çalınan birbirinden güzel güzel dans müziği ve oyun havaları eşliğinde davetlilerin gönüllerince oynayıp eğlendikleri düğünde, çiftlerin pasta kesimi ve takı merasiminin ardından çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde genç çiftler ve davetliler doyasıya eğlenirken, Kahraman ve Erkol ailelerinin görkemli düğün töreni oynanılan oyun havaları ve çok sayıda misafirin katılımıyla son buldu.

Munise ve Ayhan Erkol çifti ile Hayriye ve Ahmet Kahraman çiftleri düğün merasimine katılan davetlilere bu özel ve mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak bizzat katılan ve çiçek göndermek suretiyle, mutlu anlarına tanıklık eden herkese teşekkür ettiler.

Bizlerde Metro tv ve Yeni Ereğli Gazetesi olarak

Şeyda &Yavuz Selim Erkol çiftini tebrik ediyor ve kendilerine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

357557230-3666271133659763-5836895920451195218-n.jpg

00000-00-00-06-08-still001.jpg

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.