1. HABERLER

  2. ERSU MEYVE SUYU FABRİKASI MÜDÜRÜ KÖKBUDAK’DAN AÇIKLAMA

ERSU MEYVE SUYU FABRİKASI MÜDÜRÜ KÖKBUDAK’DAN AÇIKLAMA

Ersu Meyve Suyu Fabrikası Müdürü Yurdal Kökbudak 2014 sezonu değerlendirdiği açıklamasında 2015 dönemine dair açıklamalarda bulundu.Köbudak açkılamasında,...

A+A-

Ersu Meyve Suyu Fabrikası Müdürü Yurdal Kökbudak 2014 sezonu değerlendirdiği açıklamasında 2015 dönemine dair açıklamalarda bulundu.

Köbudak açkılamasında, Geçtiğimiz Meyve sezonununyoğun geçtiğini, narenciye gurubunu bittiğini söyleyen Kökbudak, Portakal, Greyfurt ve Limon çalışmalarınınişlendiğini yapmış olduğu açıklamasında belirtti.

Kökbudak, 2014 Salça sezonunun çok iyi bir şekilde geçtiğine değinirken, 2015 salça sezonu için hazırlıkların başladığını ifade eden Kökbudak, 3000 dakar ekim alanına ulaştık muhtemelen toplam 4000 dakar sözleşmeli ekim alanımız olacak diyerek, 2016 sezonuna yetişecek olan Niğde Aksu fabrikamızda da günlük 1000 ton domates kapasiteli tesisisimizde çalışmalar son hızıyla devam etmektedir dedi.

Meyve suyu olarak fabrikamız üretime devam etmektedir,ihraçat da yoğun bir talep var,iç piyasada ise bayilerimiz aracılıgıyla satışlarımız devam etmektedir diyen Kökbudak sözlerine son verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.