1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Ertaştan güven tazeledi
Ertaştan güven tazeledi

Ertaştan güven tazeledi

Ereğli Şehit Aileleri Derneği Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı.

A+A-

ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ GENEL KURULU YAPILDI

Ereğli Şehit Aileleri Derneği Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı. Mevcut Dernek Başkanı Yılmaz Ertaştan geçmiş dönemki yönetiminden oluşan liste ile girdiği seçimde tekrar güven tazeledi.

Ereğli Şehit Aileleri Derneği hizmet binasında gerçekleşen genel kuruluna Ereğlili şehit aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda faaliyet raporu okundu. Genel kurulda konuşma yapan, Ereğli Şehit Aileleri Dernek Başkanı Yılmaz Ertaştan yaptığı konuşmasında şehit ailesi olmaktan gurur ve şeref duyduklarının altını çizdi. Ertaştan konuşmasında şunları söyledi; Kahramanlarımızın aileleri arasında birlik ve beraberliği sağlamak, sorunlara yardımcı olmak için faaliyet göstermekteyiz. Şehit aileleri olarak acılar yaşadık şehitler verdik ama vatan için yaşayıp şehit vereceğiz diyen Ertaştan, Her zaman şehit ailesi olmaktan gurur ve şeref duyuyoruz. diye konuştu.

Türk milleti olarak ülkenin bölünmez bütünlüğünü sağlamak için terörle mücadele ediyoruz. Bu mücadelede ister istemez şehitler veriyoruz ama sonuçta bu ülkenin bölünmemesini istiyorsak bu mücadeleyi yapmak zorundayız. Şehitlerimiz milletimize maal olmuş ve onların ailelerini de Türk milletinin ailesi olarak görüyoruz ifadelerini kullandı.

Mevcut Başkan Yılmaz gerçekleştirilen genel kurulda, Ertaştan güven tazeleyerek yola devam dedi.

Bizlerde, Ereğli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Ertaştan'a ve yönetimine hayırlı olsun diyor ve kendilerine hizmet yolunda başarılar diliyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.