1. HABERLER

  2. Eski Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı

Eski Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı

Eski belediye başkanı Hüseyin Oprukçu ramazan bayramı mesajı yayınladıMübarek Ramazan ayının manevi hazzını, mehabetini ve kutsiyetini ibadetlerle idrak...

A+A-

Eski belediye başkanı Hüseyin Oprukçu ramazan bayramı mesajı yayınladı

Mübarek Ramazan ayının manevi hazzını, mehabetini ve kutsiyetini ibadetlerle idrak ederek bayrama ulaşmanın gönül huzurunu milletçe buruk da olsa yaşıyoruz.

Bayram; buluşmanın, barışmanın ve beraberliğin öğütlendiği; küslüğün, dargınlığın ve ayrı düşmenin yerildiği mukaddes bir dönemin adıdır.

Bir ay boyunca Cenab-ı Allah’ın rızasını kazanmak ve rahmetinden feyizlenmek için tuttuğumuz oruçlardan sonra, bayram günlerine kavuşmak muhatap olduğumuz vahim hadiselere rağmen yine de mutluluk vericidir.

Bayramlar bizi birbirimize bağlayan, kucaklaşmayı ve hatırlamayı önceliğine alan müstesna ve mümtaz bir zamana işaret eder.

Küçüklere sevgi ve şefkatle yaklaşıldığı, büyüklerin hürmetle anıldığı ve ziyaret edildiği bayram günlerinin millet hayatında eşsiz bir yeri bulunmaktadır.

Yardımlaşmanın, dayanışmanın, ikramın ve paylaşmanın aziz milletimizin her hanesinde daha da belirginlik kazanması elbette bu bayram günlerinde gerçekleşmektedir.

Bayram münasebetiyle dargınlıkların bitmesi, küslerin barışması, dostlukların pekişmesi ve hasretlerin tükenmesi hem zorunlu, hem de doğal bir neticedir.

Vatanımızın her yöresinde; gülümseyen yüzler, sevinen kalpler, birleşen eller, dua eden diller eşliğinde kutlanacak bayram günlerinin, Türk milletinin içine düştüğü karanlık ve sancılı süreçten kurtulması için bir başlangıç olmasını temenni ediyorum.

Temennim bayramın tehdit edilen kardeşliğimizi ve birliğimizi daha da perçinlemesi, karşı karşıya kaldığımız ağır meselelerin üstesinden gelme konusunda güç ve ilham vermesidir.

Bu düşüncelerle; kökeni, mezhebi, inancı ve rengi ne olursa olsun yurdumun her köşesindeki muhterem hemşehrilerimin bayramını tebrik ediyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum.

Komşu coğrafyalarda yaşayan Türkmen kardeşlerimin, Filistindeki Müslüman kardeşlerimin, Dünya’nın neresinde olursa olsun hali hazırda yaşama mücadelesi veren soydaşlarımın ve zor günler geçiren İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en iyi dileklerimle kutluyor, Cenab-ı Allah’tan esenlikler temenni ediyorum.

 Ayrıca vatan ve millet uğruna aramızdan erkenden ayrılan aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet dilerken; tüm şehit analarının, babalarının, eşlerinin ve çocuklarının da bayramlarını dualarımla birlikte tebrik ediyorum..

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.