1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Eski Ereğli Kaymakamı Can Vali Oldu
Eski Ereğli Kaymakamı Can Vali Oldu

Eski Ereğli Kaymakamı Can Vali Oldu

İçişleri Bakanlığı Valiler Kararnamesi ile Tokat Valiliği’ne ilçemiz eski Kaymakamlarından Muratpaşa Kaymakamı Cevdet Can atandı.Daha önce ilçemiz...

A+A-

İçişleri Bakanlığı Valiler Kararnamesi ile Tokat Valiliği’ne ilçemiz eski Kaymakamlarından Muratpaşa Kaymakamı Cevdet Can atandı.

Daha önce ilçemiz Kaymakamlığı yapan Cevdet Can, son olarak Antalya’nın Muratpaşa Kaymakamlığı görevini yürütüyordu.

İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan atamalarda 12 vali merkeze çekilirken, 19 valinin de çeşitli illere ataması yapıldı. Tokat Valisi Mustafa Taşkesen Mardin Valiliği’ne atanırken, Tokat Valiliği’ne Antalya Muratpaşa Kaymakamı Cevdet Can atandı.

CEVDET CAN KİMDİR?

6 Haziran 1961 Çankırı doğumlu, evli ve dört çocuk babası olan Cevdet Can,1983 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümü’nden mezun oldu. 1984 yılında Bursa maiyet memurluğu görevi ile mülki idare amirliği mesleğine başladı. 1985-86 İhsaniye – Ovacık Kaymakam Vekilliği, 1987 Manisa- Gördes Kaymakamlığı, 1989 – 90 Milli Eğitim Bakanlığı Devlet Lisan Okulu İngilizce dil eğitimi, 1990 – 91 İngiltere’de İngilizce dil eğitimi, İçişleri Bakanlığı, Çevre Bakanlığı, Bayındırlık ve İskan Bakanlığı, Milli Güvenlik Kurulunda; terör, çevre, iletişim, afet ve kriz yönetimi, kamu yönetimi konularında yurt içinde ve yurt dışında hizmet içi eğitim aldı. Sırası ile Mardin-Mazıdağı Kaymakamlığı, Sivas-Gürün Kaymakamlığı, Malatya Vali Yardımcılığı, Zonguldak-Çaycuma Kaymakamlığı, Yozgat Vali Yardımcılığı, Konya - Ereğli Kaymakamlığı, İstanbul Başakşehir Kaymakamlığı, 23 Ağustos 2013 tarihinde atandığı Antalya – Muratpaşa Kaymakamlığı görevini yürütmektedir. Mustafa Taşkesen ise 03 Ağustos 2012 tarihinde Tunceli Valiliği’nden Tokat Valiliği’ne atanmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.