1. HABERLER

  2. Eski Sevgilisinin Nişanlandığını Duyunca, Başına Poşet Geçirip İntihar Etti

Eski Sevgilisinin Nişanlandığını Duyunca, Başına Poşet Geçirip İntihar Etti

Konya'da resim öğretmeni 25 yaşındaki Nazire Dağ'ın, evinde başına poşet geçirilmiş haldeki cesedi bulundu. Çok sayıda hap içtikten sonra başına...

A+A-

Konya'da resim öğretmeni 25 yaşındaki Nazire Dağ'ın, evinde başına poşet geçirilmiş haldeki cesedi bulundu. Çok sayıda hap içtikten sonra başına poşet geçirip yaşamına son verdiği üzerinde durulan Dağ'ın, ayrıldığı sevgilisinin nişanlandığını duyduktan sonra bunalıma girdiği öğrenildi.

Çumra İlçesi'nde bir okulda resim öğretmeni olarak görev yapan Nazire Dağ, 1 yıl önce ayrıldığı sevgilisinin nişanladığını duyunca bunalıma girdi. Dağ, arkadaşı E.Ü.'ye cep telefonundan yaşamak istemediğini ve ölmek istediğini belirten mesaj attı. Mesajın ardından arkadaşına bir daha ulaşamayan E.Ü., bu sabah Nazire Dağ'ın Konya'nın Meram İlçesi Alavardı Mahallesi'ndeki bir apartmanın teras katındaki evine geldi. Çilingir yardımıyla kapıyı açıp içeri giren E.Ü., arkadaşının başında poşet olan cansız bedeniyle karşılaştı. Şoka giren E.Ü. polisi aradı.

Eve gelen polisler, yaptığı incelemede birkaç gün önce öldüğü saptanan öğretmen Nazire Dağ'ın çok sayıda hap içtikten sonra başına poşet geçirip yaşamına son verdiğini belirledi.

Nazire Dağ'ın en son 20 Ekim günü internetteki sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında şiir paylaştığı görülürken, 13 Ekim günü de 'Öyle bir suçluluk duygusu var ki bende, yemeğin yemediğim yarısının bile kalbinin kırıldığını düşünüyorum... Böyle yaşamak kolay olmuyor elbette... İnsan, yaşamayı becerebilenlerin karşısında donup kalıyor... Yani merak ediyorum, insanlar nasıl oluyor da yaşamaya ara vermek istemiyorlar...' sözlerini paylaştığı görüldü.

Nazire Dağ'ın cesedi, yapılacak otopsinin ardından memleketi Gaziantep'te toprağa verileceği belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.