1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. ESNAFLAR SORUNLARINI CHP İLÇE BAŞKANINA ANLATTI
ESNAFLAR SORUNLARINI CHP İLÇE BAŞKANINA ANLATTI

ESNAFLAR SORUNLARINI CHP İLÇE BAŞKANINA ANLATTI

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli İlçe Başkanı Veysel Gönülal, parti yönetimi ile birlikte Ereğli’de esnaf gezilerini sürdürdü.

A+A-

Esnafların sorunlarını dinleyen Gönülal’a en çok da kuaför ve düğün, özel gün gibi etkinliklerin esnafları yakındı. Özellikle kuaförler, “Sabah saat 8’de dükkan açmamız ile 10’da dükkan açmamız arasında nasıl bir pandemi bağlantısı olabiliyor anlayamadık. Saat kısıtlaması işlerimizi yarı oranında azalttı. En çok iş yapacağımız bir düğün sezonunu boş geçirdik, kış mevsimini de kısıtlama ile geçirdik, ne yapacağımızı şaşırdık” dediler.

Fotoğrafçı ve gelinlikçiler de CHP İlçe Başkanına dert yanarken, “İnsanlar geçen yıl düğünlerini pandemi yasakları nedeni ile ertelediler ancak bu yıl da net karar veremiyorlar. O yüzden tüm siparişlerini belli belirsiz bir tutum içinde veriyorlar. Herhangi bir yasak gelmezse diyerek siparişlerini, rezervasyonlarını tam yaptıramıyorlar. Bu da bizi her türlü etkiliyor” dediler.

Esnafların sorunlarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması gerektiğini söyledi ve “Sadece kuaförler, fotoğrafçılar değil, her meslek dalında esnafımız büyük çıkmazın içinde. Bir yandan ekonomik krizin, diğer yandan pandeminin vurduğu esnaflarımız destek bekliyor” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.