1. HABERLER

  2. ETO-İŞKUR İşbirliğinde Kurs

ETO-İŞKUR İşbirliğinde Kurs

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ile Ereğli İŞKUR Şube Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen KOSGEB Kurslarının eğitimleri başladı.Girişimci...

A+A-

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ile Ereğli İŞKUR Şube Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen KOSGEB Kurslarının eğitimleri başladı.

Girişimci adaylarına yeni kuracakları işletmelerde 30 bin liraya kadar hibe desteği sağlayan KOSGEB Kursları kapsamında yeni bir kurs daha açan Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası ile Ereğli İŞKUR Şube Müdürlüğü girişimci adaylarına eğitim seminerleri vermeye başladı. Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda gerçekleştirilecek seminerlerde adaylara iyi bir girişimciliğin detayları anlatılacak.

Mülakata başvuran 93 kişi arasından belirlenen 25 girişimci adayı kursun tamamlanmasının ardından işletmelerini kurmaya başlayacak. Eğitim semineri öncesinde Ereğli Ticaret ve Sanayi Odasında küçük bir program düzenlendi. Programa Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Enver Bozkurt, İŞKUR Şube Müdürü Sait Eker ve girişimci adayları katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Oda Başkanı Bozkurt girişimci adaylarına kuracakları işletmelerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak eğitim süreçlerinde başarılar diledi.

ETO ile İŞKUR işbirliğinde düzenlenen KOSGEB Kurslarına 93 kişinin başvurduğunu ifade eden Eker, 25 kursiyerin mülakatlarda eğitim hakkı kazandığını belirterek seçilen girişimci adayların eğitim sürecinin ardından işletmeleri kurmaya başlayacaklarını ve giderlerinin 30 bin TL’ye kadarının KOSGEB tarafından ödeneceğini kaydetti.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise yeni işletme kurmak isteyen girişimci adayları için KOSGEB kurslarının büyük bir fırsat olduğunu söyleyerek, adaylara başarılar diledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.