1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Etyemez çalışmaları yerinde inceledi
Etyemez çalışmaları yerinde inceledi

Etyemez çalışmaları yerinde inceledi

EREĞLİ’DE HIZLI TREN İÇİN ELEKTRİK TELLERİ YER ALTINA ALINIYOR

A+A-

Konya’nın Ereğli ilçesinde yapılan çalışmayla, Elektrik hatları hızlı trene zemin oluşturma adına demiryolu güzergahında bulunan 7 kilometrelik bir alanda yer üzerinde bulunan elektrik hatları yeraltına alınıyor.

Medaş ekipleri tarafından, Kwangjin Caddesi üzerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen, Konya Milletvekili Halil Etyemez çalışmalar hakkında yetkililerden Medaş Ereğli Müdürü Enver Kocabaş’dan bilgi aldı. Milletvekili Etyemez’e AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Zübeyir Dursun’da eşlik etti. Etyemez, çalışmalar hakkında burada gazetecilere açıklamalarda bulundu. İlçemiz Ereğli’de Elektrik hatları hızlı trene zemin oluşturabilmek adına demiryolu güzergahında bulunan 7 kilometrelik bir alanda yer üzerinde bulunan elektrik hatlarının yeraltına alınacağını söyledi. Etyemez, çalışmaların demiryolu güzergahında devam edeceğini belirtti. Milletvekili Etyemez açıklamasında Ereğli’ye Aşıklar Mahallesine yeni büuük bir trafo merkezi kurulacağını bu trafonun Akkuyudan besleneceğinin müjdesini verdi. Etyemez çok önem arz eden bir çalışma geçekleştirildiğini söyledi. Kötü görüntü ve tehlike yaratan elektrik hatlarının yer altına alınmasıyla, yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından çevreye daha güzel bir görüntü sağlayacak dedi. Etyemez, İnşallah bu yatırımlar kısa zaman sürecinde tamamlanır ve Ereğli enerji konusunda güzel bir konuma kavuşur dedi.

Milletvekili Halil Etyemez, Medaş Ereğli Müdürü Enver Kocabaş’a ve Medaş görevlilerine teşekkür etti ve kolay gelsin temennisinde bulundu.

00052.mts_000000840.png

00054.mts_000000600.png

00060.mts_000014360.png

00061.mts_000009080.png

00062.mts_000006920.png

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.