1. HABERLER

  2. Etyemez Keçiören Osmangazi Sosyal Yaşam Merkezi'nde

Etyemez Keçiören Osmangazi Sosyal Yaşam Merkezi'nde

ÇSGB Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ Keçiören Osmangazi Sosyal Yaşam Merkezi Hasta ve Yakınları Konukevi Açılış Törenine Katıldı. Törende Konuşma...

A+A-

ÇSGB Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ Keçiören Osmangazi Sosyal Yaşam Merkezi Hasta ve Yakınları Konukevi Açılış Törenine Katıldı. Törende Konuşma yapan ETYEMEZ: ''Şefkat Evi'nin açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ankara dışından gelen hasta ve yakınlarına beş yıldızlı otel konforunda hizmet veren Osmangazi Şefkat Evi törenle hizmete açıldı.

 

Şefkat Evi’nin açılış törenine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, AK Parti Ankara  İl Koordinatörü Recep Yıldırım, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur, AK Parti Keçiören  Kadın Kolları Başkanı Canan Baran İzgi ve Ak Parti Keçiören Gençlik Kolları Başkanı Cansu Mutlu, Belediye Meclis Üyeleri, Keçiören Müftüsü İhsan İlhan, Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mesut Koçak, Keçiören TOGEM Başkanı Ayten Aydın, Keçiörenliler Derneği Başkanı Nesrin Taşkın, Müteahhitler Derneği Başkanı Ferit Turan, muhtarlar, hemşehri dernekleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

BEDİİ İDRAK SAHİBİ BELEDİYE BAŞKANI

Törende konuşan Bakan Yardımcısı Etyemez, Ak Parti belediyelerinin şehirleri geliştirmek ve güzelleşmek için güzel hizmetler verdiğini, bugün açılışını yaptıkları Şefkat Evi’nin de buna en iyi örneklerden birisi olduğunu söyledi. Üstat Necip Fazıl’ın “Bana gözü olmayan şöför mü bedii idraki bulunmayan belediye reisi mi zararlı diye sorsalar ikincisini gösteririm” sözünü hatırlatan Etyemez, “Çok şükür Keçiören’de yaptığı hizmetler ile geleceği gören bir belediye başkanı var. Keçiören çok güzel hizmetler alıyor. Yunus Emre Kültür Merkezi, Mevlana Kültür ve Kongre Merkezi, Neşet Ertaş Sanat Merkezi, Aşık Veysel Parkı ve diğerleri kültürümüzü şehirciliğe aktaran eserlerdir. Kültürel değerlerimize uyan bir şekilde tesisler yapıldı. Bugün açılışını yapmış olduğumuz bu tesis hastaya, mazluma, mağdura sahip çıkan bir yer oldu. Başkana ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış törenin ardından Şevkatevini gezen ETYEMEZ şefkat evinde kalan vatandaşlarla sohbet etti.

Tören ÇSGB Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa AK, Ak Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent YAĞMUR ve  çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.