1. HABERLER

  2. ETYEMEZ Malezya heyetini Ağırladı

ETYEMEZ Malezya heyetini Ağırladı

ÇSG Bakanlığının davetlisi olarak üç günlük bir çalışma ziyareti gerçekleştirmek üzere ülkemizde bulunan Malezya İnsan Kaynakları Bakan Yardımcısı...

A+A-

ÇSG Bakanlığının davetlisi olarak üç günlük bir çalışma ziyareti gerçekleştirmek üzere ülkemizde bulunan Malezya İnsan Kaynakları Bakan Yardımcısı Dato Haji İsmail başkanlığındaki Malezya heyeti onuruna Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez tarafından bir akşam yemeği verildi.

Keçiören Estergon Kalesi’nde gerçekleşen yemeğe Bakan Yardımcılarının yanı sıra eşleri, Malezya Büyükelçisi Amran Mohamed Zin, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, İslam Ülkeleri İstatistik, Ekonomik ve Sosyal Araştırmalar ve Eğitim Merkezi Direktörü Dr. Savaş Alpay ve iki ülke heyetleri katıldı.

Türkiye’nin kaydettiği gelişmeyi yakından takip ettiklerini belirten konuk Bakan Yardımcısı, özellikle iş sağlığı ve güvenliği alanında ortak yapılabilecek pek çok çalışma olduğunu ve bu konuda ülkemiz ile işbirliği başlatmaktan memnun olduklarını ifade etti.

Bakan Yardımcısı Etyemez de heyeti Türkiye’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Türkiye ve Malezya’nın diğer İslam ülkelerine de örnek olacak ortak çalışmalar yürütmesinin herkesin yararına olacağını inandığını belirtti.

Yemeğin sonunda Bakan Yardımcıları ve eşleri birbirlerine hediye takdim ettiler ve birlikte teleferik ile kısa bir gezinti yaptılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.