1. HABERLER

  2. KONYA

  3. Etyemez: Ülkemizi Kalkındırmaya Devam Edeceğiz
Etyemez: Ülkemizi Kalkındırmaya Devam Edeceğiz

Etyemez: Ülkemizi Kalkındırmaya Devam Edeceğiz

Milletvekili Halil Etyemez: Büyük AK Parti Ailesi Olarak Ülkemizi Kalkındırmaya Devam Edeceğiz

A+A-

AK Parti Çeltik ve Tuzlukçuİlçe Kongrelerinde konuşan AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, “Her alanda bölgesinde lider, dünyada söz sahibi Türkiye için çalışıyoruz. İçimizdeki ilk günkü hizmet aşkıyla, birlik içinde, büyük AK Parti ailesi olarak ülkemizi kalkındırmaya, milletimizin refah seviyesini arttırmaya devam edeceğiz. Tüm şer odaklarının oyunlarını bozarak hedeflerimize hep birlikte yürüyeceğiz.” dedi.

AK Parti Çeltik ve Tuzlukçu İlçe Başkanlıklarının 7. Olağan Kongreleri yapıldı. Coşku içinde geçen kongrelere, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, il başkan yardımları, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe teşkilatları katıldı.

Kongrelerde konuşan Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti’nin güçlü teşkilatları ve milletin güçlü desteği ile Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olmaya devam edeceğini söyledi. AK Parti’nin hak ve adalet çerçevesinde millete hizmet davasının güçlenerek süreceğini vurgulayan Milletvekili Etyemez, Konya’nın bu davanın mihenk taşı ve AK Parti hareketinin sarsılmaz kalesi olduğunun altını çizdi.

28 ŞUBAT İNSAN HAKLARINI İHLAL EDEN DARBEDİR

Türkiye’yi derinden etkileyen, kimlerine göre izleri bin yıl kalacak olan 28 Şubat 1997 post-modern darbesinin üzerinden 23 yıl geçtiğini hatırlatan Halil Etyemez, 28 Şubat’ın milletin seçtiği iktidara ve millet iradesine karşı bir isyan olduğunu belirtti. Etyemez, “28 Şubat, ekonomik, siyasal, sosyal, eğitim alanında derin izler bırakmış hukuk dışı bir darbedir. 28 Şubat, Allah'ın yardımı, milletimizin basireti sayesinde kısa sürede tarihin derinliklerinde kaybolmuştur.28 Şubat'ı unutmayalım ki bir daha ülkemizde temel insan haklarını ihlal eden, kadınlarımızın, gençlerimizin geleceklerini ellerinden alan böylesi karanlık süreçler yaşanmasın.” dedi.

HEDEFLERİMİZE BİRLİKTE YÜRÜYECEĞİZ

AK Parti olarak tüm şer odaklarıyla mücadele ederek Türkiye’nin gücüne güç kattıklarını kaydeden Etyemez, bundan sonra da şer odaklarının oyunlarını birer birer bozmaya devam edeceklerini vurguladı.Etyemez, “Ülkemizin geçmişte yaşadığı sorunlar daha dün gibi aklımızda. Hastane kuyruklarını, rehin alınmaları, bozuk yolları, çöp dolu sokakları, iflas etmiş ekonomiyi, teknolojide geri kalmışlığı ve daha nicelerini unutmadık. En önemlisi ise vesayetçi anlayışı ve yasakları unutmayacağız. Çok şükür bunların hepsi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti hükümetlerimizin, milletvekillerimizin ve teşkilatlarımızın büyük fedakarlık göstererek yaptıkları çalışmalar sonucundageride kaldı. Ancak hiç bir zaman yaptıklarımızı yeterli görmüyoruz. Her alanda bölgesinde lider, dünyada söz sahibi Türkiye için çalışıyoruz. Gezi eylemleri, 17-25 Aralık yargı darbesi, MİT kumpası, Kobani olayları, çukur olayları, 15 Temmuz hain darbe ve işgal girişiminde olduğu gibi bundan sonra da bizi durdurmaya çalışan tüm engelleri ve şer odaklarını birer birer aşacağız. İnşallah içimizdeki ilk günkü aşkla,birlik içinde, büyük AK Parti ailesi olarak ülkemizi kalkındırmaya, milletimizin refah seviyesini artırmaya devam edeceğiz.Hedeflerinehep birlikte yürüyeceğiz.” diye konuştu.

MAZLUMLARIN YÜKÜ OMUZLARIMIZDA

AK Parti olarak bölgesel barış ve istikrarın tesis edilmesi için dünyanın ve mazlumların gür sesi olmaya devam edeceklerine dikkat çeken Halil Etyemez, “Emperyalistlerin kan gölüne çevirdiği bölgemizde, insanların katledildiği dünyada yükümüz ağır, işimiz çetindir. Çünkü milletimizin yanı sıra mazlum ve mağdurların yükü omuzlarımızdadır. Irak’taki, Suriye’deki, Libya’daki Doğu Türkistan’daki, Filistin’deki ve daha birçok yerdeki kardeşlerimiz bizim sesimizi, desteğimizi beklemektedir. Millet olarak bulunduğumuz her yere adaleti götürdük. Asırlardır hak ve adalet uğruna mücadele ettik, etmeye de devam edeceğiz.Mazluma kol kanat germeyi,zalimin karşısında dimdik durmayı sürdüreceğiz.” dedi.

YATIRIM VE DESTEKLERİ AÇIKLADI

Etyemez, konuşmasında ilçelere yapılan yatırımlara ve desteklere de değindi. Çeltik ilçesindehükümet konağı, emniyet binası, spor salonunu, kültür merkezi, devlet hastanesi, Çeltik-Yunak arası yol gibi birçok çalışmanın hayata geçirildiğini belirten Etyemez, millet bahçesinin de temelinin atılarak çalışmalarına başlandığını söyledi. 2014 yılından günümüze Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Çeltik’e39.1 milyon, ilçe belediyesi tarafından yaklaşık 30 milyon lira tutarında yatırım ve çalışma yapıldığını kaydeden Etyemez, çiftçilere ise 2002 yılından günümüze 152 milyon liranın üzerinde destek verildiğini duyurdu. Etyemez, “Tuzlukçu ilçemizde ise KoraşiGöleti’ndenilçe alt yapısının tamamen bitirilmesine kadar birçok alanda çalışma yapıldı. Büyükşehir Belediyemiz 40.2 milyon lira tutarında yatırım yaptı. 12 yataklı ilçe hastanesinde son aşamaya gelindi ve inşallah yakında hizmete girecek. 100 bin sosyal konut projesi kapsamında Tuzlukçu ilçemize 36 adet 3+1, 84 adet 2+1 konut yapılacak.İlçedekiçitçilerimize ise bugüne kadar toplam 103 milyon civarında destek verdik.” şeklinde konuştu.

Kongrelerde AK Parti Çeltik İlçe Başkanı Hacı Zuhal ve AK Parti Tuzlukçu İlçe Başkanı Mevlüt Turpçu güven tazeledi.

halil-etyemez.JPG

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.