1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Etyemez, Vardar ve Eğer Halkla Buluşmaya Devam Ediyor
Etyemez, Vardar ve Eğer Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

Etyemez, Vardar ve Eğer Halkla Buluşmaya Devam Ediyor

Milletvekili Etyemez, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar ve Konya İl meclis üyesi Ömer Eğer düzenledikleri vatandaş ziyaretleriyle halkın içinde olmaya devam ediyor.

A+A-

Milletvekili Etyemez, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar ve Konya İl meclis üyesi Ömer Eğer düzenledikleri vatandaş ziyaretleriyle halkın içinde olmaya devam ediyor.

Deli mahmutlu mahallesinde vatandaşların ziyaretlerine devam eden, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Milletvekili Halil Etyemez, Konya İl meclis üyesi Ömer Eğer, Halkapınar Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Köşger ile birlikte Deli mahmutluMahallesinde  bulunan vatandaşlarla bir araya geldi. Ak Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez Deli Mahmutlu mahallesinde bulunan hemşerileri ile Yeni Anayasa hakkında bir süre sohbet eden Etyemez çalışmaları anlatarak vatandaşın isteklerini dinledi. Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Milletvekili Halil Etyemez, Konya İl meclis üyesi Ömer Eğer, Halkapınar Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Köşger ile birlikte ziyaretleri daha sonra ise Yassıkaya Mahallesinde kahvehanede bulunan vatandaşlarla bir araya geldi. Burada bulunan Yassıkayalıhemşerileri ile sohbet ederek istek ve sorunlarını dinlediler.

İnsan odaklı hizmet ürettiklerini belirten Belediye Başkanı Vardar, "Her şey vatandaşımızın yaşamını kolaylaştırmak için. Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Üretmiş olduğumuz projeler ve yapmış olduğumuz hizmetlerle Halkapınar'ı yıllardır yapılmayan hizmetlere kavuşturduk. Hemşerilerimizin günlük hayatını kolaylaştırmak adına yollarda çalışmalar yaptık. Sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getirerek Halkapınar'ı yaşanabilir bir yerleşim birimi haline getirdik. Bundan sonraki süreç içinde hizmetlerimiz devam edecek çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi.

Vatandaşlar ise yapılan ziyaret nedeniyle memnuniyetini dile getirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.