1. HABERLER

  2. ETYEMEZ VE ÖZGÜVEN’DEN AK PARTİ’YE ZİYARET

ETYEMEZ VE ÖZGÜVEN’DEN AK PARTİ’YE ZİYARET

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven’den AK Parti Ereğli ilçe teşkilatını ziyaret ederek...

A+A-

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ve Belediye Başkanı Özkan Özgüven’den AK Parti Ereğli ilçe teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ile bir araya geldiler.

Halil Etyemez ve Belediye Başkanımız Özkan Özgüven’i ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduğunu belirten İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, kendilerine yapılan bu ziyaret nedeniyle teşekkür etti.

Etyemz, Ak Parti İlçe başkanlığının yeni yönetim ile güzel işler başaracağına inanıyorum diyen, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez AK Parti Milletin kurduğu bir partidir diyerek partimiz her geçen gün gücüne güç katıyor, yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde milletin iradesi doğru karar vermiş ve ülkeye hizmet için Sayın Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı seçmiştir, Türkiye daha aydınlık ve huzur dolu yıllara AK Parti ile gitmeye devam ederek sürdürecektir dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.