1. HABERLER

  2. Etyemez'den Bayram Mesajı

Etyemez'den Bayram Mesajı

KURBAN BAYRAMI MESAJIİçerisinde pek çok güzellikleri ve hikmetleri barındıran Kurban bayramına bir kez daha ulaşmanın huzurunu, sevincini ve bereketini...

A+A-

KURBAN BAYRAMI MESAJI

İçerisinde pek çok güzellikleri ve hikmetleri barındıran Kurban bayramına bir kez daha ulaşmanın huzurunu, sevincini ve bereketini yaşamaktayız.

Rabbin rızasını her şeyin üstünde gören İbrahimî mesaj o günden bugüne Rabbimizle aramızdaki bağın nasıl olması gerektiği konusunda sayısız ölçü, hikmet ve işaretler sunmaktadır.

Kurban ibadeti sadakatin, teslimiyetin ve fedakârlığın göstergesidir. Kurban bize ömür boyunca İbrahim gibi fedakâr; İsmail gibi teslimiyet göstermemiz gerektiğini söylüyor. Yani vahyin müşahhaslaştığı insanlar olmamızı bildiriyor bizlere.

Bu duygular içinde bütün vatandaşlarımızın, Arafat’ta Cenab-ı Allah’a mülaki olmaya çalışan kardeşlerimizin, tüm İslâm âleminin mübarek Kurban bayramını kutluyor, bu bayramın iç dünyamıza, hanelerimize, ülkemize, dünyamıza huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

Halil ETYEMEZ

ÇSGB Bakan Yardımcısı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.