1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. ETYEMEZ’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI
ETYEMEZ’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

ETYEMEZ’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez Kurban Bayramı dolayısı ile yayınladığı mesajında tüm İslam âleminin ve Ereğlililerin bayramını tebrik etti.

A+A-

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez Kurban Bayramı dolayısı ile yayınladığı mesajında tüm İslam âleminin ve Ereğlililerin bayramını tebrik etti.

Etyemez mesajında şu ifadelere yer verdi: 

İçerisinde pek çok güzellikleri ve hikmetleri barındıran Kurban bayramına bir kez daha ulaşmanın huzurunu, sevincini ve bereketini yaşamaktayız.

Bayramlar bize “yalnız” olmadığımızı hatırlatan “önemli” günlerdir. Gün vardır hafta besler, gün vardır ay besler, gün vardır yıl besler ve hatta gün vardır ömür besler. Bayramlarda ömür besleyen günlerdendir. Tabi ki bu bayramı nasıl geçirdiğinizle, kaç gönül aldığınızla alakalıdır.

Rabbin rızasını her şeyin üstünde gören İbrahimî mesaj o günden bugüne Rabbimizle aramızdaki bağın nasıl olması gerektiği konusunda sayısız ölçü, hikmet ve işaretler sunmaktadır.

Kurban ibadeti sadakatin, teslimiyetin ve fedakârlığın göstergesidir. Kurban bize ömür boyunca İbrahim gibi fedakâr; İsmail gibi teslimiyet göstermemiz gerektiğini söylüyor. Yani vahyin müşahhaslaştığı insanlar olmamızı bildiriyor bizlere.

Bu duygular içinde bütün vatandaşlarımızın, Arafat’ta Cenab-ı Allah’a mülaki olmaya çalışan kardeşlerimizin, tüm İslâm âleminin mübarek Kurban bayramını kutluyor, bu bayramın iç dünyamıza, hanelerimize, ülkemize, dünyamıza huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.

 

Halil ETYEMEZ

 

Ak Parti Konya Milletvekili

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.