1. HABERLER

  2. ETYEMEZ‘‘Türkiye’de Aydınlar ve Siyaset” Adlı Söyleşi Etkinliğine Katıldı

ETYEMEZ‘‘Türkiye’de Aydınlar ve Siyaset” Adlı Söyleşi Etkinliğine Katıldı

ÇSGB Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ'in Başkanı olduğu Erdemli Yöneticiler Akademisi (EYAD) tarafından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sayın...

A+A-

ÇSGB Bakan Yardımcısı Halil ETYEMEZ'in Başkanı olduğu Erdemli Yöneticiler Akademisi (EYAD) tarafından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Sayın Hüseyin ÇELİK’in Konuşmacı Olarak Katıldığı‘‘Türkiye’de Aydınlar ve Siyaset” adlı söyleşi etkinliği gerçekleştirildi.

Keçiören Estergon Kalesinde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan ÇELİK:”2009’dan bugüne kadar bin 812 AK Partili belediyeye Içişleri Bakanlığı tarafından ön inceleme izni verildiğini belirten Çelik, “AK Partili belediye olunca yanlış yapmaz diye bir şey yok. 708 seferde Ak Partili belediyelerle ilgili soruşturma izni vermiş. Bizim, yüz kızartıcı suç işledi diye ihraç ettiğimiz belediye başkanlarımız var. Şuanda hapiste olan belediye başkanları var. Bu memlekette tüyü bitmemiş yetimin hakkına kim elini uzattıysa biz o eli kırarız. Kim çalarsa, kim istismar ederse, yolsuzluk, istismar ederse biz onun karşısında oluruz. Ama yolsuzluklarla mücadele ederken usulsüzlük yapamazsınız. Hukuku çiğneyemezsiniz. Hukuku sopa olarak kullanıp siyaseti dizayn etme gibi bir tertip içine giremezsiniz. Bunu yaptığınız zaman, yaptığınız şey hukuk falan olmaz. Bugünlerde tartışmanın özü esası budur. Beytül Mala el uzatan, kamu malına el uzatan, çalan Çaldıran, rüşvet veren alan kimse bunun bedelini öder.” ifadelerini kullandı.

Son günlerde yaşanan olaylara da değinen Çelik, “Ister adına hizmet cemaati deyin, ister adına Fethullah GülenHocaefendi’ye gönül vermiş insanların oluşturduğu bir sivil toplum hareketi deyin, ne derseniz deyin. Biz bu insanlarla bir derdimiz olamaz. Öğrenci, öğretmen, esnaf, memur, sanayici, tüccar, ev hanımı, öğretim üyesi bu insanlardan oluşan ve muhafazakâr kitle olan bu insanlarla bizim kavgamız da olamaz. Bizim onları hedef tahtasına koymamız söz konusu değildir.” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.