1. HABERLER

  2. Evde Bakım Hizmeti İle Yalnız Değilsiniz

Evde Bakım Hizmeti İle Yalnız Değilsiniz

Ereğli Belediyesi “Evde Bakım Hizmeti” projesi ile ilçe genelinde bakıma muhtaç vatandaşlara hizmet veriyor.Fiziki yatırımlarla daha yaşanabilir bir...

A+A-

Ereğli Belediyesi “Evde Bakım Hizmeti” projesi ile ilçe genelinde bakıma muhtaç vatandaşlara hizmet veriyor.

Fiziki yatırımlarla daha yaşanabilir bir Ereğli yolunda çalışmalarını sürdüren Ereğli Belediyesi, sosyal hizmet alanında da hayata geçirdiği “Evde Bakım Hizmeti” gibi örnek bir proje ile bakıma muhtaç kişilere sahip çıkıyor.

İlçe sakinlerinin daima yanında olmak ve onların ihtiyaçlarına yönelik projeler üretmek için çalıştıklarını, ‘Evde Bakım Hizmeti’ projesini de bu bakış açısıyla uygulamaya geçirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, “Sosyal belediyecilik anlayışımız gereği insan merkezli ve sosyal odaklı projelere son derece önem veriyoruz. Engellilerle, yaşlılarla, kadınlarla, yoksul kesimlerle alakalı ve buna benzer desteklenmesi gereken kesimlerle ilgili birçok projeyi hayata geçirdik. Bu kapsamda ev temizlikleri, evin fiziki yapısını iyileştirme, ihtiyacı olanlara gıda paketi, kişisel bakımlarını yapamayan vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm bulabilmek için bu proje ile vatandaşlarımıza destek oluyoruz” dedi.

Özgüven, Belediye Ekipleri ve mahalle muhtarlarının da yardımıyla tespit edilen vatandaşların evlerine gidilerek ihtiyaçlarının karşılandığını belirttiği açıklamasında, geçtiğimiz yıl başlatılan proje ile vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanarak yalnız olmadıklarını hatırlattıklarını sözlerine ekledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.