1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Evinde satırla öldürülmüştü; damadının öldürüldüğü ortaya çıktı
Evinde satırla öldürülmüştü; damadının öldürüldüğü ortaya çıktı

Evinde satırla öldürülmüştü; damadının öldürüldüğü ortaya çıktı

Konya'nın Ereğli ilçesinde evinde satırla öldürülmüş olarak bulunan Cuma Han'ı (67), damadı Nazım Meşe'nin (28) öldürdüğü ortaya çıktı.

A+A-

Meşe ile olay sırasında evde olan B.E. adlı kadın ve akrabası M.A., gözaltına alındı. Meşe'nin ilk ifadesinde birlikte alkol alırken tartıştıkları, kavga ettiklerini ve ardından satırla saldırdığını söylediği öğrenildi. 

Mehmet Akif Mahallesi Murat Bildik Sokakta tek katlı müstakil evde, eşinden ayrı yalnız yaşayan Cuma Han, dün evinde kanlar içinde öldürülmüş halde bulundu. Polis, adreste yaptığın incelemede olay yerinde suç aleti olan satırı ele geçirirken, Han'ın cansız bedeni otopsi için Ereğli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

blurlu-logolu.jpg

SATIRLA, BOYNUNA, SIRTINA VE GÖĞSÜNE VURULARAK ÖLDÜRÜLMÜŞ

Cuma Han’ın, yapılan ilk otopsisinde boynundan iki, birer kez de sırtı ve göğsünden aldığı satır darbeleri sonucu öldüğü saptandı. 

ÇEVREYİ RAHATSIZ ETTİĞİ İÇİN POLİS MERKEZİNE GÖTÜRÜLMÜŞ  

Olayın ardından çalışma başlatan Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cuma Han'ı, evde kanlar içinde bulduğu ihbarını yapan damadı Nazım Meşe’nin, Niğde’de oturduğu eşinden ayrı ve boşanma aşamasında olduğu belirledi. Bunun üzerine çalışmasını derinleştiren polis, Meşe’nin ziyarete geldiği kayınpederi Cuma Han ile olay günü akşam birlikte alkol aldıklarını tespit etti. Meşe'nin pazar günü saat 23.00 sıralarında ise kayınpederinin evinin bulunduğu sokakta yarı çıplak halde bağırarak çevreyi rahatsız ettiği, ihbar üzerine de polis tarafından  sarhoş olduğu için muhafaza altına alınmak üzere polis merkezine götürüldüğü saptandı.  Sabah saatlerinde kendine geldikten sonra serbest kalan Meşe'nin eve geldikten sonra da, kayınpederini ölü olarak bulduğunu ihbar ettiği belirlendi. 

SUÇUNU İTİRAF ETTİ 

Polisin, şüphe üzerine Meşe'yi gözaltına aldı. İlk önce suçlamaları kabul etmeyen Meşe, kayınpederiyle birlikte alkol alırken tartıştıkları, kavga ettiklerini ve ardından satırla saldırdığını itiraf etti. Olay sırasında evde olduğu anlaşılan B.E. adlı kadın ve akrabası M.A.'yi de gözaltına aldı. 

Polis, Meşe'nin kayınpederi Han'ı, yarı çıplak halde sokağa çıkıp  çevreyi rahatsız etmeden önce öldürdüğü üzerinde dururken, sarhoş olduğu için muhafaza altına alınmak üzere polis merkezine götürüldüğünde ise cinayetle ilgili herhangi bir ihbar, itiraf veya bir bulguya rastlanılmadığı için sabah saatlerinde kendine geldikten sonra serbest bırakıldığı öğrenildi. Han'ın ölüm saatinin de yapılacak detaylı otopsi sonucu ortaya çıkacağı belirtildi. 

Gözaltına alınan damat Meşe ve 2 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.

dsc-3398.jpgdsc-3401.jpgdsc-3404.jpgdsc-3409.jpgdsc-3414.jpgdsc-3417.jpgdsc-3418.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler