1. HABERLER

  2. KARAMAN

  3. Evinin tuvaletinde eşi tarafından kanlar içerisinde bulunan adamın göğsündeki izler dikkat çekti.
Evinin tuvaletinde eşi tarafından kanlar içerisinde bulunan adamın göğsündeki izler dikkat çekti.

Evinin tuvaletinde eşi tarafından kanlar içerisinde bulunan adamın göğsündeki izler dikkat çekti.

KOAH hastası bir adam, evinin tuvaletinde eşi tarafından kanlar içerisinde ölü bulundu. Adnan Dura isimli vatandaşın ellerinde ve göğüslerinde bıçak kesikleri olduğu belirtildi.

A+A-

KOAH hastası bir adam, evinin tuvaletinde eşi tarafından kanlar içerisinde ölü bulundu. Adnan Dura isimli vatandaşın ellerinde ve göğüslerinde bıçak kesikleri olduğu belirtildi. Polis intihardan şüpheleniyor ancak kesin ölüm nedeni, otopsiden sonra netlik kazanacak.

Karaman'da yaşayan 57 yaşındaki Adnan Dura isimli vatandaş, uzun süredir KOAH hastalığıyla savaşıyordu. Akşam saatlerinde işten eve dönen eşine kapıyı açmayan Dura'nın hayatından şüphelenildi. Olay yerine gelen çiligirin yardımıyla evine giren kadın, tuvalette eşinin kanlar içerisinde bulundu. Adamın kollarında kesikler olduğu belirtildi.

HEMEN YARDIM İSTEDİ

Karaman’ın Abbas Mahallesi 342. Sokak'ta bulunan 2 katlı binanın 2'nci katında yaşayan kadın, kocasının kapıyı açmaması üzerine çilingirci yardımıyla kapıyı açtırarak eve girdi. Odaları kontrol eden kadın, kocasını tuvalette kanlar içerisinde yatar vaziyette görünce hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi.

ELİNDE VE GÖĞSÜNDE KESİKLER VAR

Bunu üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi yaptığı kontrolde Dura'nın hayatını kaybettiğini tespit etti. Olayı duyarak gelen Dura'nın yakınları ise gözyaşlarına hakim olamadı. Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Dura'nın cansız bedeni Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Elinde kesikler ile göğsünde bıçak darbesi olan Dura'nın kesin ölüm nedeni, yapılacak olan otopsi sonrasında netlik kazanacağı öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.