1. HABERLER

  2. NİGDE

  3. Fabrikada kimyasal zehirlenme: 2 ölü
Fabrikada kimyasal zehirlenme: 2 ölü

Fabrikada kimyasal zehirlenme: 2 ölü

Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan bir fabrikada kimyasal maddeden zehirlenen 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de tedavi altına alındı.

A+A-

Niğde Gazozu fabrikasında kimyasal zehirlenme: 2 ölü

Niğde Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan Niğde Gazozu fabrikasında kimyasal maddeden zehirlenen 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de tedavi altına alındı.

Olay, Niğde Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Niğde Gazozu fabrikasında meydana geldi. İddiaya göre, fabrikada çalışan Durmuş Cenabay, Ufuk Kılıçaslan ve Faruk Sert, temizlik yapmak için tankın içine girdi. İşçiler tankın içerisinde temizlemede kullanılan kimyasal maddeden zehirlendi. İhbar üzerine fabrikaya AFAD, sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan ilk müdahalede kimyasal maddeden etkilenen Durmuş Cenabay ve Ufuk Kılıçaslan’ın hayatını kaybettiği belirlenen ağır yaralanan Faruk Sert de hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri de olay yerinde güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. İşçilerin kesin ölüm nedeni ise yapılacak otopsinin ardından belirlenecek.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.