1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. FEDAKARLIK ABİDELERİ: ANNELERİMİZ
FEDAKARLIK ABİDELERİ: ANNELERİMİZ

FEDAKARLIK ABİDELERİ: ANNELERİMİZ

Mhp Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz

A+A-

Annelerimiz, öğretileriyle,  adalet, barış ve kardeşliği, sağlıklı geleceklerin inşasında başat rol oynayan, ülkü sahibi bireylerin yetişmesinde en büyük role sahip olan münevver kişilerdir. İfade edilmelidir ki, anneler yalnızca bugünün fertlerini değil, toplumların yarınlarını ve geleceğini inşa etmektedirler.

Fedakarlık abideleri olan annelerimiz, ağırlaşan hayat şartları mücadelesinde büyük görev ifa eden, yılların getirdiği çilelerin yüzlerine yansıttığı çizgilere aldırış etmeden, bizleri koruyan ve kollayan kişilerdir.

Onlara saygıyı, hürmeti, ilgiyi, zayıflığını yalnızca yılda bir gün değil, dünyaya gözlerimizi ilk açtığımız andan itibaren her gün hatırlamalıyız ve varlıklarına minnettar olmalıyız.

Onların hayatımızdaki vazgeçilmez ve yeri dolmaz değerlerini her fırsatta göstermemiz, bunu da davranış ve sözlerimizle ispat etmemiz hem inançlarımızın gereğidir, hem de var oluşumuzun gerektirdiği büyük bir sorumluluktur.

Bu duygularla, sabır deryası, başımızın tacı, gönüllerimizin devası, şefkat timsali tüm annelerimizin; anneler gününü kutluyor, her anlarını aynı sevinç ve coşkuyla yaşamalarını temenni ediyor ve ülke sathında görev yaparken şehit olan ve Ülkücü şehit analarımızla, tüm annelerimize saygı ve sevgilerimi sunuyor, her zaman yanlarında olduğumuzu bu vesileyle bildirmek istiyorum.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.