1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. FESTİVALİN 3. GÜNÜNDE COŞKU DORUĞA ULAŞTI
FESTİVALİN 3. GÜNÜNDE COŞKU DORUĞA ULAŞTI

FESTİVALİN 3. GÜNÜNDE COŞKU DORUĞA ULAŞTI

Ereğli Tarım, Hayvancılık, Kültür, Sanat Festivali ve Tarım- Hayvancılık Fuarı 3. Gün programı Ereğli Belediyesi Mehter Takımı’nın gösterisi ile başladı. Programa Ereğli kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İl

A+A-

Ereğli Tarım, Hayvancılık, Kültür, Sanat Festivali ve Tarım- Hayvancılık Fuarı 3. Gün programı Ereğli Belediyesi Mehter Takımı’nın gösterisi ile başladı. Programa Ereğli kaymakamı Ömer Lütfi Yaran, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, STK Temsilcileri, Muhtarlar, Ereğli Belediyesi tarafından sünnet ettirilen engelli çocuklarla aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Oğuz Ata Sosyal Tesisleri’nde hazırlanan programda Ereğlililer doyasıya eğlendi. Folklör, sihirbaz, palyaço, sirk ve çeşitli gösteriler sahne aldı. Daha sonra Tarihte Ereğli konulu resim sergisi ve 15 Temmuz fotografları resim sergisi açılışı yapılarak gezildi. Programın akşamında ise TRT Türk Halk Müzği Sanatçıları Mesut Dağlı, İlkim Eylül ve Kubilay Dökmetaş konserleri ile coşku doruğa ulaştı.

        Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Festivalimiz çeşitli etkinliklerle devam ediyor ayrıca fuarımız da her gün vatandaşlarımızın ziyaretine açık, eğer görmeyen hemşehrilerimiz varsa fuarımıza bekliyorum. Festivalimizin 3. gününde dolu dolu bir program geçirdik, bu güzel programları hazırlayan arkadaşlarımızı tebrik ederim.  Konya’dan gelen gösteri ekibimize, TRT sanatçılarımız Hemşehrimiz Mesut Dağlı kardeşime, İlkim Eylül hanımefendiye ve Kubilay Dökmetaş abimize festivalimizde bulundukları için teşekkür ederim. Ereğli Tarım, Hayvancılık, Kültür, Sanat Festivali ve Tarım- Hayvancılık Fuarı finalinde de bizleri çok güzel programlar bekliyor. Gündüz Ereğli’mize ait yöresel yemek ve ürünler sergilenecek, hemşehrilerimize sıkma ve börek ikramımız olacak. Süt’ün Başkenti olan Ereğli’mize yakışır dev bir süt içme organizasyonumuzun ardından Ferhat Göçer konseri ile galamızı yapacağız tüm halkımız davetlidir” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.