1. HABERLER

  2. FİLORİNALI KÖY KÖY GEZİYOR

FİLORİNALI KÖY KÖY GEZİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini sürdürüyor. Cumhuriyet...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında Yeniköy ve Acıkuyu köylerini ziyaret etti. Köylerde yoğun ilgi ile karşılanan Köksal Filorinalı, burada yaptığı konuşmalarda, Ereğli’nin köylerinin sıkıntılarını öteden beri takip ettiklerini belirtti.

 

İlk olarak Acıkuyu köyünü ziyaret eden Filorinalı, burada halka hitaben yaptığı konuşmada; “AKP hükümeti tarafından köy statümüz elimizden alındı. En ufak ahır yapımında bile imar planı istenecek. Binlerce TL para ödeyeceksiniz. Bunun çözümü, önce yerelde, sonra da genelde CHP iktidarından geçiyor” dedi.

 

Acıkuyu Köyünün ardından Yeniköy halkını ziyaret eden Fİlorinalı, Yeniköy’ün su şebekesi konusunda yaşadığı sıkıntının çözüleceği sözünü verdi. Filorinalı, ayrıca, Yeniköy’ün köy içi yollarının kumlama ile değil, kilitli taşlarla döşeneceğinin de sözünü verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.