1. HABERLER

  2. FİLORİNALI KUZUKUYUSU KÖYÜNDEN SESLENDİ

FİLORİNALI KUZUKUYUSU KÖYÜNDEN SESLENDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında Ereğli’ye bağlı Kuzukuyusu Köyü’nü ziyaret...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında Ereğli’ye bağlı Kuzukuyusu Köyü’nü ziyaret etti. Kuzukuyusu Köyü’nde köylüler tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Filorinalı, burada yaptığı konuşmada Oprukçu’ya yüklendi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında Kuzukuyusu Köyü’nü ziyaret etti. Kuzukuyusu Köyü ziyaretinde köylüler tarafından büyük ilgi ile karşılanan Filorinalı, özellikle çocukların ilgi odağı oldu. Burada yaptığı konuşmada AK Parti Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven ve Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu’ya yüklenen Köksal Filorinalı, “Oprukçu, Ereğli Belediyesini halk ile birlikte yöneteceğini söylüyor. Sayın Oprukçu, bırakın belediyeyi halk ile birlikte yönetmeyi, kendi yol arkadaşlarınızla bile geçinip birlikte yönetemediniz. 5 yıl önce yola çıktığınız, yol arkadaşım dediğiniz insanlar nerede?” diye sordu.

Konuşmasında, Oprukçu’nun yayınladığı projelere de değinen Filorinalı, “Ereğli halkının karşısına, internet sitelerinden kopyala yapıştır yaparak indirdiğin projelerle çıkarsan, bu halkı, yapmayacağın, projesi dahi kendine ait olmayan vaatlerle çıkarsan ayıp edersin. Oprukçu’nun, Atatürk Kültür Parkı’na yapacağını açıkladığı termal otelin projesi, Vietnam’da bir otele ait fotoğraf çıktı. Yenimahalleye yapacağı kent müzesinin projesinin, Çin’de bir kütüphane binası projesine ait olduğu ortaya çıktı. Yeni Belediye binamız diye yayınladığı proje de Bolu ili Gerede ilçesine ait belediye binası projesinin resmi olduğu ortaya çıktı. Sayın Oprukçu, 5 yıldır belediyeyi yönetiyorsun, önce geçen dönem verdiğin vaatleri yerine getirdin mi onu söyle.  Önce verdiğin sözleri yerine getir sonra yeni vaatlerde bulun” dedi.

Konuşmasında AK Parti Belediye Başkan Adayı Özkan Özgüven’e de yüklenen Filorinalı, “Ereğli’ye hizmet gelmesinin tek yolu Ereğli’nin il olmasıdır. Mevcut iktidar partisinin Ereğli bölgesi milletvekilinin ve daha önce iki dönem milletvekilliği yapmış olan Abdullah Çetinkaya’nın, Ereğli’nin il olması ile ilgili herhangi bir çalışması yok” dedi.

Ereğli Belediye Başkanı olması halinde Ereğli halkının sağlık sorununu çözmek adına Ereğli’ye, belediyeye ait bir hastane yapacaklarını belirtti ve köy yolları ile şehir içi yolların kilitli taş ile döşeneceğini kaydetti.

Kuzukuyusu Köyü’nde kadınlar ise Köksal Filorinalı’ya hükümetten yakındılar ve Ereğli’nin mahalle olmayı istemediklerini kaydettiler. Kuzukuyusu Köyü’nde yakınan kadınlar Köksal Filorinalı’ya şunları söylediler: “Biz Ereğli’nin mahallesi olmak istemiyoruz. Biz yeniden köy olmak istiyoruz. Bizim köyümüz yol kenarında olan bir köy ve köyümüzün içi toz toprak. Evimizin içine kadar toz giriyor. Köy içi yollarımızı kilitli parke taşlarla kaplayacaklardı yapmadılar. Köyümüzde birçok hasta insan var ve Ereğli’de hastane olmadığı için Konya’ya gitmek zorunda kalıyoruz. Konya’ya da sürekli gidemiyoruz” dediler.

Köksal Filorinalı ise Ereğli’nin sağlık sorununu, köy içi yolların kilitli taş sorununu ve ulaşım sorununu çözeceklerinin vaatlerini verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.