1. HABERLER

  2. Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında Acıpınar Köyü’nü ziyaret etti

Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında Acıpınar Köyü’nü ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında Acıpınar Köyü’nü ziyaret etti. Acığınar...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, seçim çalışmaları kapsamında Acıpınar Köyü’nü ziyaret etti. Acığınar Köyü’nde özellikle çocukların büyük ilgi gösterdiği Köksal Filorinalı, Ereğli’nin sosyal belediyeciliğe ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Cumhuriyet Halk Partisi Ereğli Belediye Başkan Adayı Köksal Filorinalı, ilçe teşkilatı ile birlikte Acığınar Köyü’nü ziyaret etti. Köy konağında vatandaşlarla sohbet eden Filorinalı, Ereğli’nin sosyal belediyeciliğe ihtiyacı olduğunu vurguladığı konuşmasında, “Biz, Ereğli’nin sorunlarını Ereğli halkı ile birlikte yaşıyoruz ve çözüm noktasında da projelerimiz var. Zaten Ereğli’de yaşamayan bir insan Ereğli’ni sorunlarını da çözüm yollarını da bilemez” dedi.

Ereğli Belediyesi hizmetlerinin, Ereğli Belediyesinin kendi kaynakları ile rahatlıkla yapılabileceğini de kaydeden Filorinalı, “Ereğli Belediyesi, kentin ve köylerin tüm cadde ve sokaklarında kumlama yapıyor. Kumu da Zengen Belediyesinde devlete ait ücretsiz kum ocağı olmasına rağmen Ayrancı’dan para ile kum getiriliyor. Ama Ereğli Belediyesinin kilitli taş üretebilecek bir tesisi var. Ereğli Belediyesinin personeli de var. Ama üretilmiyor. Biz, yönetime geldiğimizde bu kilitli taş tesisini harekete geçireceğiz ve Ereğli’nin kent içindeki ve köylerindeki bütün yolları kilitli taş ile döşeyeceğimiz gibi, çevremizdeki belediyelere de kilitli taş satarak kaynaklarımızı artıracağız” dedi.

Ereğli’nin en büyük sorununun sağlık sorunu olduğunu da kaydeden Filorinalı, “Yukarı Devlet Hastanesinin inşaatı bittikten sonra Eski SSK hastanesin Ereğli Belediyesine devrini sağlayacağız ve bu binayı da, içerisinde çocuk sağlığı bölümü, kadın doğum bölümü ve anjiyo ünitesinin de bulunacağı bir belediye hastanesine dönüştüreceğiz” dedi.

Projelerinin diğer adaylar tarafından da benimsenerek taklit edilmeye çalışıldığını da kaydeden Filorinalı, “Biz bundan da memnunuz. Demek ki sosyal belediyecilik anlayışı Ereğli’ye hitap eden, Ereğli halkına yönelik projeler üretebiliyor ki taklit ediliyor. Keşke yapsalar ama 5 yıldır yapamadılar. Biz, bizim projelerimizin Ereğli halkına sunulmasından da memnuniyet duyarız” dedi.

Filorinalı, vatandaşlarla yaptığı sohbetin ardından çocuklar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.