1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. FIRAT’LARI OLAN MİLLETLER ÖLMEZ!
FIRAT’LARI OLAN MİLLETLER ÖLMEZ!

FIRAT’LARI OLAN MİLLETLER ÖLMEZ!

Mhp Ereğli İlçe Başkanı Musa Yılmaz’dan açıklama

A+A-

Selam sana hücrelerde benzi solan genç!
Selam sana ey yılları heba olan genç!
İstikbalim gitti diye yaslanma sakın!
İstikbalin değil, ruhun Tanrı’ya yakın!

Fırat Yılmaz Çakıroğlu, fikir mücadelesi veren, başarılı, gençliğinin baharında, idealleri ve hedefleri olan idealist bir fidandı. Bu fidan, Üniversitelerde cirit atan, farklı mevsimde dağda gezen farklı mevsimde Polisimize kurşun sıkan eli kanlı teröristlerin, üniversite ayağını oluşturanlar karşısına dikilen Ege Üniversitesinde ‘’Atatürk ve Bayrak’’ yürüyüşünün kutlu yolbaşçısıydı.

Biz, Milliyetçi-Ülkücü hareket olarak, her daim ilim ve irfan yuvası olan üniversitelerde ihanete geçit vermeyenlere, insanların eğitim alma hürriyetine karşı çıkanlara karşı çetin mücadeleler verdik.
Bu yüzden de, her dönemde birilerinin hedefi olduk, başkaları için hiç olmayan tehditlerle burun buruna geldik; hiç yorulmadık, sonu gelmez tahriklerle kıran kırana savaştık; inmedik, düşmedik, teslim olmadık ve bu kutlu yolda da, en büyük kayıplarımızı üniversitelerde verdik.

Bugün de, yıllardır söylediğimiz ve mücadele ettiğimiz üniversitelerde öğrenci kisvesi altında ama öğrencilik dışında her türlü herzeyle üniversiteleri adeta kurtarılmış bölge olarak ilan edip, üniversitelerdeki Anadolu’nun bağrından kopmuş, ailesi binbir ümitle eğitim alması, ülkesine ve milletine faydalı olması umuduyla gönderdikleri evlatları halk için mücadele ettiklerini söyleyen istismarcılar tarafından eğitim hakkı ellerinden alınmaktadır.  Defaat ile söyledim, yine tekrar ediyorum. Üniversitede taşkınlık yapan, öğrencilerin önünü kesen kim varsa dalı budağı kırılmalı bunlara dur denmelidir.  

Bu düşüncelerle, ülkü yolundaki iman dolu göğsüyle şahadete giden ilk şehidimiz Ruhi Kılıçkıran’dan, tarih okurken tarih yazan son şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na, Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyor ve bugün inançlarıyla ihanetin karşısında duran ve çizgisinden ayrılmayan gazilerimize Yüce Allah’tan hayırlı ve sıhhatli ömürler diliyorum. Kutup yıldızımız, vatan çiçeğine tomurcuklar açtıran, Ülkücü şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız.

Av. Musa YILMAZ - MHP Ereğli İlçe Başkanı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.