1. HABERLER

  2. Fotoğraf Yarışması Ödülleri Verildi

Fotoğraf Yarışması Ödülleri Verildi

“Kültürel Mirasımız ve Konya” Fotoğraf Yarışması Ödülleri VerildiKonya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları bünyesinde tarihi ve kültürel...

A+A-

“Kültürel Mirasımız ve Konya” Fotoğraf Yarışması Ödülleri Verildi

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları bünyesinde tarihi ve kültürel mirasın daha yakından tanınması ve tanıtılması amacıyla düzenlenen “Kültürel Mirasımız ve Konya” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları bünyesinde yapılan “Kültürel Mirasımız ve Konya” konulu fotoğraf yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. Konya’nın tarihi ve kültürel mirasının daha yakından tanınması ve tanıtılması amacıyla KOMEK Fotoğraf Çekimi kursunda eğitim alan kursiyerler arasında düzenlenen yarışmaya 31 kursiyer, 111 fotoğraf ile katıldı. Jürinin yaptığı değerlendirme sonucunda dereceye girenlere ödülleri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmelik Ötegen ile KOMEK Şube Müdürü Abdullah Kaleli tarafından verildi. KOMEK Kültürpark Sergi ve Satış Merkezi’nde düzenlenen programda konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Abdülmelik Ötegen, KOMEK’te 175 branşta 200 bine yakın insanın eğitim aldığını belirterek, KOMEK kursiyerlerinin çok sayıda ulusal yarışmada ödül alarak Konya’yı temsil ettiklerini hatırlattı. Ötegen, “Kültürel Mirasımız ve Konya” konulu fotoğraf yarışmasına katılan ve ödül alan kursiyerleri de tebrik etti. Yarışmada birincilik ödülünü Raziye Çürük, ikincilik ödülünü Servet Karagöz, üçüncülük ödülünü Tahir Ceylan alırken; Tuğba Çorlu ve Serkan Yayla’nın fotoğrafları da mansiyona layık görüldü. Yarışmada ödül alan ve sergilemeye layık görülen fotoğraflar, 18 Nisan’a kadar KOMEK Kültürpark Sergi ve Satış Merkezi’nde sergilenecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.