1. HABERLER

  2. EMİRGAZİ

  3. Fransız çifte gasp ve tacize 2 tutuklama
Fransız çifte gasp ve tacize 2 tutuklama

Fransız çifte gasp ve tacize 2 tutuklama

Emirgazi ilçesinde kamp yapan Fransa uyruklu avukat Camila M. (31) ile aynı yaştaki sevgilisi Quantu S.’yi çadırlarında darbedip, genç kadına tacizde bulunduktan sonra kamp malzemelerini gasbeden E.P., ve T.Y., tutuklandı.

A+A-

Olay, perşembe günü Emirgazi ilçesinde meydana geldi. Bisikletle seyahate çıkan Fransız avukat Camila M. ve sevgilisi mühendis Quantu S., bir süre önce Türkiye’ye geldi. Çift, Kapadokya’ya gitmeden önce Karapınar ilçesi Kayacık Mahallesi’nde bir aile tarafından misafir edildi. Sabah bisikletleriyle ilçeyi gezen Camila M. ve Quantu S., daha sonra Kapadokya’ya gitmek üzere yola çıktı. Akşam saatlerinde Emirgazi sınırlarına ulaşan çift, karanlıkta yolculuğun tehlikeli olabileceği düşüncesiyle ilçeye 2 kilometre mesafedeki Gazi Türbesi yanına çadır kurdu. Dinlenmeye çekilen turistlere iddiaya göre biri alkollü olduğu iddia edilen 2 kişi saldırdı. Turistleri darbedip, Camila M.’yi taciz eden şüpheliler, kamp malzemelerini gasbederek kaçtı. Fransız turistler, koşarak Emirgazi Jandarma Komutanlığı’na gidip, şikayetçi oldu.

Olayla ilgili çalışma başlatan jandarma ekipleri, kimliklerini belirlediği şüpheliler E.P. ve T.Y.’yi sabaha karşı evlerinde yakalayarak gözaltına aldı. İşlemlerinin ardından Karapınar Adliyesi’ne sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Ereğli Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Fransız çiftin ise Türkiye turlarını yarıda bırakıp Gürcistan'a geçtikleri öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.