1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Galoş Üretimi Eğitimi Projesi Sertifikaları Verildi
Galoş Üretimi Eğitimi Projesi Sertifikaları Verildi

Galoş Üretimi Eğitimi Projesi Sertifikaları Verildi

Ereğli İŞKUR Müdürlüğü Engelli bireyleri topluma kazandırma çalışmalarını sürdüyor.

A+A-

Ereğli İŞKUR Müdürlüğü Engelli bireyleri topluma kazandırma çalışmalarını sürdüyor.

Bu Proje Başka Bir Proje, Engelsiz Yarınlar Derneği ve İŞKUR Ereğli Şube Müdürlüğünün katkıları ile gerçekleştirilen “Galoş Üretimi Eğitimi” projesi sertifikaları düzenlenen program ile verilirken, Ereğli İŞKUR Şube Müdürlüğü başarılı bir projeye daha gerçekleştirmiş oldu.

00001001.jpg

Ereğli Atatürk Kültür Parkında düzenlen programa İŞKUR Müdürü Sait Eker, Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı Songül Vural, Kurs öğretmenleri ve kursiyerler katıldı.Engelli bireyleri rehabilite etmek, topluma kazandırmak ve ekonomik anlamda kalkındırmak adına Engelsiz Yarınlar Derneği, Ereğli İŞKUR Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından geliştirilen doğru projelere verdiği desteklerle onlara yardımcı olan İŞKUR tarafından desteklenen “Galoş Üretimi Eğitimi” projesi kapsamında, Galoş üretimini öğrenen çocuklar, Meslek edindirme kursunu başarıyla bitirerek sertifika almaya hak kazandılar.

00003001.jpg

Sertifika Programı Ereğli Atatürk Kültür parkında yapılırken, Sertifika almaya hak kazana öğrencilere sertifikaları verildi.

Meslek edindirme kursunu başarıyla bitirerek sertifika alan çocuklar, iş yerlerinin engelli kadrosunda istihdam edilmek üzere İş-Kur’da sıraya girerek iş hayatına atılarak kendi ayakları üzerinde durarak hayat mücadelesini sürdürecekler..

Programda, Projenin tanıtımının ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Dernek Başkanı Songül Vural,

“Galoş Üretimi Eğitimi” projesi  ileEngelli çocuklarımızı hayata  hazırlamak adına  yapılan proje kapsamında çocukların günlük  olarak  harçlıklarını  alarak  yaptıkları bu galoşlar Hastaneler başta olmak üzere farklı yerlerde kullanılıyor. Burada amaçlarının Engelli  çocukları hayata hazırlamak olduğunu söyledi. Vural“Galoş Üretimi Eğitimi” projesinde ve bu güne kadar yaptıkları tüm projelerde kendilerine bugüne kadar desteklerini esirgemeyen başta Ereğli Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran olmak üzere Belediye Başkanı Özkan Özgüven’e, İŞKUR Ereğli Şube Müdürlüğüne ve Ereğli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne teşekkür etti.

00004001-001.jpg

Ereğli İŞKUR Müdürü Sait Eker ise Programda yaptığı konuşmasında;Ereğli İŞKUR Müdürlüğü olarak asıl amaçlarının toplumda istihdamı arttırmaya yönelik projeleri hayata geçirmek olduğunu ifade etti. İŞKUR Ereğli Şube Müdürü Sait Eker, Engelsiz Yarınlar Derneğinin böylesine anlamlı ve önemli projelerine kayıtsız kalmadıklarını söyleyerek projeye destek verdiklerini belirtti.

20793019_1680412928636009_630830071_n.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.