1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Gazeteciden sonra Bir’de Öğretmen Darp Edildi!
Gazeteciden sonra Bir’de Öğretmen Darp Edildi!

Gazeteciden sonra Bir’de Öğretmen Darp Edildi!

Ereğli’de bir otoparkta meydana gelen olayda, Ereğli İpek Yolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Ekrem Kocatürk isimli öğretmen henüz sebebi belli olmayan olay sonrasında darp edildiği iddia edildi.

A+A-

Ereğli’de bir otoparkta meydana gelen olayda, Ereğli İpek Yolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Ekrem Kocatürk isimli öğretmen henüz sebebi belli olmayan olay sonrasında darp edildiği iddia edildi.

Olay, 90 dükkânlar civarında akşam saatlerine bir otoparkta meydana geldi. Olayın görgü tanıklarının beyanına göre, İki Erkek ve Bir Bayanın olduğu öğrenildi. Darp edildiği iddia edilen, Ereğli İpek Yolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmenlerinden Ekrem Kocatürk isimli öğretmenin neden ve kimler tarafından darp edildiği öğrenilemezken, Darp olayının polise bildirilmesinin ardından, olay yerine gelen polisler ekipleri darp olayına karışan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi.

EREĞLİ’DE GERÇEKTEN NELER OLUYOR!

Geçtiğimiz günlerde yine evinin kapısı önünde Cumali Koçak isimli gazeteci darp edilmişti. Bugün ise Ekrem Kocatürk isimli öğretmen otoparkta darp edildi. Bu kişiler kimler tarafından neden ve niçin darp edildi. Bu olayların failleri yakalandı mı Her iki olayında şehir merkezinde yaşandı. Burası dağ başımı, Bu darp vakalarının failleri kimlerdir, Darp olayına karışan şüpheliler bulundu mu yoksa sırra kadem mi bastı, Gerçekten Ereğli’de neler oluyor bu soruyu birilerine sormak gerekiyor.

BİR GAZETECİ BİR ÖĞRETMEN SIRADA KİM VAR! BUNU’DA SORMAK GEREKİYOR?

Ereğli’de henüz nedeni belli olmayan olaylar sonrasında yaşanan bu darp vakalarının şüphelileri yakalandı mı yoksa hala firar mı, Geçtiğimiz günler ’de Bir gazeteci evinin önünde darp edildi faili meçhul bugün ise şehrin göbeğinde bir öğretmen otoparkta darp edildi. Bu olayın şüphelisi de şuan için meçhul, Biz kamuoyu adına soruyoruz gerçekten sırada kim var bu işleri kim neden yaptı. Gazeteci ve Öğretmenin suçu nedir niçin darp edilir kardeşim polis orda bu kişilerin suçu varsa Adliyenin yolu da belli bu zorbalıklar peki neden!

Ereğli Emniyetinin diğer olaylarda olduğu gibi, Basın kuruluşlarını ve Kamuoyunu yapacağı basın bildirisi veya kısa bir yazılı açıklama ile bilgilendirilmesi gerekir di. Çünkü Diğer olaylar ’da olduğu gibi diyor ve düşünüyoruz.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.