1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Gazetecilerden Başkan Altay’a teşekkür
Gazetecilerden Başkan Altay’a teşekkür

Gazetecilerden Başkan Altay’a teşekkür

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde, Konya’nın 31 ilçesinde faaliyet gösteren basın-yayın kuruluşlarında görevli gazetecileri unutmadı.

A+A-

Konya Büyükşehir Belediyesi, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Konya’nın 31 ilçesinde görev yapan basın-yayın kuruluşlarının yöneticilerini ve çalışanlarını her yıl geleneksel olarak bir araya getirmek suretiyle buluşturan Başkan Altay, İçerisinde bulunduğumuz bu pandemi döneminde yine basın çalışanlarını unutmadı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde her yıl Konya’da görevli gazetecileri düzenlediği etkinliklerle buluşturan Altay, Bu yıl pandemi nedeniyle bir program organize edilmezken, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay gazetecilerin bu önemli günlerinde yine basın çalışanlarını hatırlayarak, bizzat hazırlattığı hediyeleri 31 İlçede görevli bulunan basın çalışanlarına ulaştırdı.

Bizlerde Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde günümüzü kutlayarak gerekse göndermiş olduğu hediye ile bizlere gösterdiği yakın ilgisinden dolayı Ereğli Metro tv ve Yeni Ereğli Gazetesi olarak teşekkür ediyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.