1. HABERLER

  2. KARAMAN

  3. Gazetecinin Evini Kurşunladılar!
Gazetecinin Evini Kurşunladılar!

Gazetecinin Evini Kurşunladılar!

Bir gazetecinin evinin kurşunlanması basın camiasında şok etkisi yaparken bir an evvel polisin failleri bulması bekleniyor.

A+A-

Alınan bilgilere göre Karaman’da kimliği belirsiz kişiler bir basın mensubunun evine silahla ateş ederek kayıplara karıştı.

Olay gece saatlerinde Karaman'ın Alacasuluk Mahallesi 478 sokaktaki iki katlı evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çağdaş Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Kartal'ın evine girip kapıyı örttüğü sırada peş peşe silah sesleri mahalleye yayıldı. Kartal'ın hemen polisi araması üzerine olay yerine gelen ekipler güvenlik tedbiri alırken, olay yeri inceleme ekipleri sokak içerisinde delil toplama çalışması yaptı. Yapılan incelemede Kartal’a ait ikametin kapı ve duvar kısımlarına isabet olduğu tespit edildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gazeteci Yunus Kartal, "Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yaptığım bazı paylaşımlar üzerine yaşanan tartışmaların haricinde, ne ticari ne de sosyal yaşantımda hiçbir husumetlim yok. Saldırganların biran evvel yakalanarak adalet önüne çıkartılmasını ümit ediyorum" dedi.

Saldırıyı kınıyor ve polisin bu saldırıyı gerçekleştirenleri en kısa sürede yakalayarak adalete teslim edeceğine inancımız tamdır.Bizlerde gazeteci arkadaşımıza geçmiş olsun diyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.