1. HABERLER

  2. GAZİLER’DEN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

GAZİLER’DEN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA MESAJI

Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 75.yılında saygı, şükran gurur ve özlemle anıyoruz.Bilge kişiliği, sevgisi, hoşgörüsü,...

A+A-

Cumhuriyetimizin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 75.yılında saygı, şükran gurur ve özlemle anıyoruz.

Bilge kişiliği, sevgisi, hoşgörüsü, barışçı ve demokrat kimliğiyle, dünyada hayranlık uyandıran, tüm insanlığın saygı duyduğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ulusal birliğimizin, bağımsızlığımızın, çağdaşlaşmanın ve aydınlanmanın simgesi olmuştur.

Gazi; yurdumuzun kurtuluşu, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşu ve toplumun çağdaşlaşmasındaki başarılarının, başka uluslara da yol gösterici olduğu hiçbir zaman unutulmamalıdır. Çağdaş dünyayla bütünleşebilmek için devrimler gerçekleştirmiş, bizlere demokratik, laik bir Cumhuriyet, bağımsız bir ülke bırakmıştır.

Gazi; ulusumuzun hiçbir zaman sönmeyecek ışığı olmuş, vatanına ve milletine olan bağlılığını ve Türk ulusunun sürekliliğini, "Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." Sözleriyle dile getirmiştir.

Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e duyulan bu büyük sevgi ve saygının hiçbir zaman eksilmemesi, Türk ulusunun gönlündeki yerinin hiçbir zaman değişmemesi dileğiyle, ölümünün 75. yıl dönümünde saygıyla, şükranla, özlemle, gururla ve rahmetle anıyoruz.  2013

Mehmet Emin Özyurt

Türkiye Muharip Gaziler Derneği

Konya-Ereğli Şubesi Başkanı

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.