1. HABERLER

  2. EREĞLİ

  3. Geleneksel İftarlar Alhan Mahallesiyle Devam Etti
Geleneksel İftarlar Alhan Mahallesiyle Devam Etti

Geleneksel İftarlar Alhan Mahallesiyle Devam Etti

Geleneksel iftar programları Alhan Mahallesi ile devam etti. Alhan Mahallesi’nde verilen iftar yemeğine AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, AK Parti Ereğli İlçe Koordinatörü Mehmet Ümütlü, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli

A+A-

                Geleneksel iftar programları Alhan Mahallesi ile devam etti. Alhan Mahallesi’nde verilen iftar yemeğine AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız, AK Parti Ereğli İlçe Koordinatörü Mehmet Ümütlü, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Abdulkadir Düzen ve Teşkilat üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Mahalle sakinleri katıldı.

alhan-mah-¦-ftar-2.jpg

AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız: “Alhan Mahallemizin değerli sakinleri ve tüm Ereğlili hemşehrilerimiz Ramazan ayınız mübarek olsun. Çoluk çocuk, konu komşu, büyük küçük hep birlikte aynı sofrada olmaktan, Ramazan’ın feyzini, bereketini, hazzını, huzurunu paylaşmaktan dolayı çok mutlu olduk. Değerli Belediye Başkanımıza, AK Parti İlçe Başkanımıza ve bu programda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Ayrıca bizleri bu samimi ortamda misafir ettiğiniz için hepinize şükranlarımı sunarım” diye konuştu.

alhan-mah-¦-ftar-3.jpg

Belediye Başkanı Özkan Özgüven: “Geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımızda Alhan Mahallemiz sakinleriyle bir araya gelmekten dolayı çok mutlu olduk. Konya Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız Bey ve AK Parti İlçe Başkanımız, teşkilat üyelerimiz, Belediye Meclis üyelerimiz ve Mahalle sakinlerimizle birlikte orucumuzu açarak Ramazan’ın hazzını yaşadık. Rabbim tutulan oruçları, edilen duaları kabul eylesin inşallah. Ayrıca açılışını yaptığımız Spor Kompleksimiz Alhan Mahallemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.