1. HABERLER

  2. Genç Kız, Ailesini Eterle Bayıltıp Nişanlısıyla Kaçtı

Genç Kız, Ailesini Eterle Bayıltıp Nişanlısıyla Kaçtı

Ereğliye  bağlı Beyören Mahallesinde Meydana gelen ilginç kaçma  olayında ailesini eterle bayıltan genç kız, ailesinin üzerine kapıyı kilitleyerek...

A+A-

Ereğliye  bağlı Beyören Mahallesinde Meydana gelen ilginç kaçma  olayında ailesini eterle bayıltan genç kız, ailesinin üzerine kapıyı kilitleyerek nişanlısı ile kaçtı.

Olay Beyören Mahallesinde meydana geldi. Beyören Mahallesinde ikamet eden R. A. İle nişanlı olan İ.S., amcası H.A.S. ile birlikte nişanlısının evine saman balyası getirdi. Saman balyalarını ahıra boşaltan İ.S., nişanlısı R.A.’ya, yanında getirdiği eteri vererek, gece ailesini bayıltmasını istedi.

 Nişanlısının verdiği eteri alan R.A., akşam ailesi uyuduktan sonra, annesi ve evde bulunan 6 kardeşini eter ile bayıltarak evden çıktı ve kapıyı da dışarıdan kilitleyerek nişanlısı İ.S. ile birlikte kaçtı.

Bayıltılan anne Cennet A., olaydan kısa süre sonra ayılarak durumun farkına vardı ve evi havalandırmak istedi ancak kapının kilitli olduğunu görünce, çocuklardan birini pencereden dışarı çıkartarak kapıyı açtırdı. Ardından da Antalya’da bulunan baba Şener A.’ya ve jandarmaya haber verdi. Jandarma ile birlikte olay yerine gelen 112 ekipleri, evdeki 7 kişilik aileyi Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdırarak tedavi altına aldılar.

Baba Şener A., ise, nişanlısının, düğün masraflarından kaçmak için kızının aklını çeldiğini söyledi..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.